YNAB voor beginners is open

Schermafdruk 2017-12-19 13.47.42

Het is nog eens van dat! De online cursus “YNAB voor beginners” waar ik de afgelopen weken bloed, zweet en tranen in heb gepropt is nu te volgen.

Alle info over de cursus vind je op deze pagina, waarop je ook kunt inschrijven. De prijzen vind je als je doorklikt op “schrijf je nu in!”.

Lees de pagina zeker eens goed door, ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Betalen kan zowel via kredietkaart als overschrijving. Voor dat laatste stuur je me gewoon een mailtje via het adres dat je op de verkoopspagina vindt, en dan stuur ik je de nodige info.

Van zodra je betaling binnen is kun je starten, maar heb je nu geen tijd, dan kun je dat ook doen op een moment waarop het je wel uitkomt. De cursus blijft gewoon beschikbaar.

Wil je weten hoe budgetteren met YNAB je kan helpen, ook als je niet enorm veel te besteden hebt? Lees dan zeker het verhaal van Joyce.

Heb je nog vragen over de cursus of over YNAB? Post ze dan gerust in de reacties hieronder, of stuur een mail naar ynab@talesfromthecrib.be.

(Geen paniek als ik niet direct kan antwoorden, doordat ik mijn online cursussen maar sporadisch open, is het vaak nogal druk achter de schermen. Ik doe mijn best om niemand al te lang te laten wachten)

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>