we zijn teruhug!

kottbullar.jpgUit Stockholm, that is, na vier dagen van extreem veel getrappel maar ook geweldig veel vertier. Stockholm, ik kan dat iedereen aanraden. Zo erg dat u nog een verslagje van mij te goed hebt, als ik ooit weer wat meer tijd heb dan nu het geval is. Ik zou bijna ‘drukdrukdruk’ roepen, maar ik kan me nog net inhouden. NET. :aah: Hier zijn alvast een beetje foto’s, in afwachting van.

Ow, en nog iets.
Mijn lezerspubliek, dat bestaat uit de meest geweldige mensen op deze planeet.
Toen ik thuiskwam lag er immers een pakje op mij te wachten.
In dat pakje een boek dat ik onlangs op mijn Kaboodle wishlist had gezet.
Allerliefste Karolien uit Kaulille (of ergens daar in de buurt), ik kon niet direct een tegenadres vinden, dus bij deze: na vier dagen in een koud land kreeg ik het helemaal warm van je geweldig lief cadeautje. Daarvoor moet je al van ver komen. :) Kaulille dus, bijvoorbeeld.

Reacties

 1. Wat een ontzettend leuke foto’s. Je kan zien dat jullie het naar je zin hadden :) En wow, kreeg je zomaar een boek van een lezer? Dat is attent zeg!

 2. maud

  welcom back :)

  tziet er daar wel mooi uit
  iets om te onthouden ;-)

  ben ook wel benieuwd naar je verslag
  zorg ma daw nie te lang moeten wachten é :)

 3. mrVazil

  Kaulille of all places :d deelgemeente van Bocholt, en totaaaaaaaal de andere kant van belgië! Maar wel leuk om te vertoeven :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>