Over mij

Hey!

Ik ben Kelly Deriemaeker, en mijn aanwezigheid op het web dateert al van een wazige periode waarin iedereen ervan overtuigd was dat je maar beter onder een anonieme nick name kon bloggen. Ik koos voor de naam van een demonische figuur uit de Joodse mythologie, en nam die beslissing op anderhalve seconde omdat ik ervan overtuigd was dat ik dat internet toch snel weer beu zou zijn. Bahaha.

Ondertussen blog ik bijna twintig jaar (say WHUT?!), waarvan vijftien op deze plek.

Tales from the crib won enkele awards, met als uitschieter die voor beste persoonlijke blog van 2008 op Site van het Jaar. Tien jaar verder, en ik ben nog altijd trots.

Wil je mij horen spreken, dan kan dat via de podcast die ik samen met Anouck Meier host:Ā Werk & Leven. Je vindt dieĀ hierĀ in iTunes.

Werk&Leven_Kelly&Anouck-62 kopie

Dankuwel, weblog!

Mijn blog bundelt wat op mijn pad kwam, de afgelopen jaren.

Van worstelen met een post-natale depressie (enĀ daar sterker uitkomen)Ā tot eindelijk grip krijgen op mijn financiĆ«n en stoppen met alcohol drinken, je zult zien dat ik het belangrijk vind om niet te veel suikerlagen over mijn leven te gieten. Ik ben ervan overtuigd dat het helpt om te lezen dat anderen ook hun gevechten leveren, en ik voel elke dag dat mijn lezers dat weten te appreciĆ«ren.

Mijn blog leverde me een job als freelance journalist en columnist op, je vindt mijn werk onder meer inĀ De Standaard MagazineĀ enĀ Feeling Magazine.Ā Ik schrijf columns voor StepsĀ enĀ Femma.

Ik schreef ook twee boeken: “Blogboek- Tips en Inspiratie voor meer blog- en vlogplezier” bundelt mijn jarenlange ervaring met bloggen, en mijn diepe liefde voor het onderwerp.

In “Bullet Journal- De Handleiding”Ā  help ik mensen om hun leven beter te plannen, te organiseren en registreren met pen en papier.

Personal shizzle

Ik ben getrouwd met Youri in dezelfdeĀ wedding chapelĀ als Bon Jovi en liet me door een zingende Elvis-imitator naar het altaar begeleiden. Good times. Ondertussen zijn we de trotse en versleten ouders van een zoon van zes, Dexter, en een dochter van 2 en half, Flo.

Zo ziet ons leven eruit op een gemiddelde dag:

IMG_4165

Ik hou van lezen (en heb een boekennieuwsbrief waarin ik leestips deel), in mijn keuken rommelen en podcasts.

Ik probeer mijnĀ mailverkeer te beperken waar dat kan, en ga doorgaans niet in op vragen tot commerciĆ«le samenwerkingen of om acties te delen.

Heb je het gevoel dat je me dringend moet mailen, dan kan dat via lilith[at]talesfromthecrib.be.

Zin om vriendjes te worden? Dat kan via Facebook.

Bewaren