Over mij

Tales from the crib is de persoonlijke weblog van lilith, die helemaal niet lilith heet, maar jaren geleden dacht dat bloggen onder je echte naam een slecht idee was. Ondertussen is ze daar al wat overheen, maar lilith is wel blijven plakken.

In het echt heet lilith gewoon Kelly Deriemaeker, is ze getrouwd met Youri en samen met hem in het bezit van een vreselijk leuk en arbeidsintensief zoontje, Dexter, en een felle bloem van een dochter, Flo.

Tales from the crib zag het levenslicht in 2004, en bundelt alles wat de afgelopen jaren op liliths pad kwam, gaande van maagverkleiningen over zotte carrièrewendingen tot bevallingen en trips rond de wereld.

Tales from the crib won enkele bijzonder fijne awards, met als uitschieter die voor beste persoonlijke blog van 2008 op Site van het Jaar.

Kelly Deriemaeker werkt als freelance journaliste, en de kans bestaat dat u al stukken van haar hand tegenkwam in Flair, Story, Libelle en Libelle Lekker, De Standaard Magazine, De Standaard Reizen en Elle België.

Ze werkte mee aan het Filmkookboek en 1001 Liefdes, en schreef het Blogboek, een boek dat bloggers en mensen die willen beginnen met bloggen wil inspireren en adviseren.

Heb je een leuk idee, of gewoon zin om samen te werken? Stuur haar dan een mail.

Zin om vriendjes te worden? Dat kan via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.

Geïnteresseerd in sponsoring?

Tales from the crib biedt de mogelijkheid om te adverteren. Wil je graag meer informatie? Vraag dan hier onze mediakit op.

Bewaren