Over mij

Tales from the crib is de persoonlijke weblog van lilith, die niet eens lilith heet, maar jaren geleden dacht dat bloggen onder je echte naam een slecht idee was. Ondertussen is ze daar overheen, maar lilith is wel blijven plakken.

In het echt heet lilith Kelly Deriemaeker, is ze getrouwd met Youri en samen met hem in het bezit van een leuk en arbeidsintensief zoontje, Dexter, en een felle bloem van een dochter, Flo.

Tales from the crib zag het levenslicht in 2004, en bundelt alles wat de afgelopen jaren op liliths pad kwam, gaande van maagverkleiningen over zotte carrièrewendingen tot bevallingen en trips rond de wereld.

Tales from the crib won enkele awards, met als uitschieter die voor beste persoonlijke blog van 2008 op Site van het Jaar.

Kelly Deriemaeker werkt als freelance journaliste, en de kans bestaat dat u al stukken van haar hand tegenkwam in De Standaard MagazineDe Standaard ReizenFeeling Magazine,  Flair, Story, Libelle en Libelle Lekker. Ze schrijft ook columns voor Steps en Femma.

Ze schreef het Blogboek, een boek dat bloggers en mensen die willen beginnen met bloggen wil inspireren en adviseren, en Bullet Journal- De Handleiding, een boek dat mensen helpt om hun leven te plannen, organiseren en registreren met pen en papier.

Kelly probeert haar mailverkeer te beperken waar dat kan.

Voorstellen voor commerciële samenwerkingen worden zo goed als niet beantwoord.
Kelly publiceert geen gastposts, en is ook niet geïnteresseerd om de eerste te staan in Google met een of andere zoekterm, thank her very much.

Hou er rekening mee dat Kelly geweldig veel vragen krijgt over freelancer worden, auteur worden, blogger worden en moeder van een huilbaby worden. Het is lang niet altijd mogelijk om ze allemaal persoonlijk te beantwoorden, wees dus niet al te teleurgesteld als een antwoord heel lang of gewoon uitblijft, ze doet haar best.

Heb je toch het gevoel dat je haar moet mailen, dan kan dat via lilith[at]talesfromthecrib.be.

Zin om vriendjes te worden? Dat kan via Facebook.

Bewaren