Grappig

Soms word ik geÔnspireerd door leuke ideeÎn op andere blogs. Ik vind het dan ook grappig om te zien dat wij ook soms een inspiratie zijn voor andere bloggers. De mensen van Hullabaloo trokken ook naar het Kosmos vakantiepark op de Rode Berg, en ook zij hebben een heel leuke reportage gemaakt.

Wij waren toch lekker eerst.

Reacties

  1. Fabuleuze plaats ! Fabuleuze foto’s ! Ikke jaloers…

    En ik ga vermoedelijk lekker niÈt origineel wezen en er (van zodra mijn digitaal fototoestel eindelijk gerepareerd is) er vermoedelijk ook eens heentrekken… Maar publiceren doe ‘k vermoedelijk niet, ik ben nog een beginnertje ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>