Chicklit

Die leuke boeken ‡ la Bridget Jones en Shopaholic blijken gewoon een naam te hebben: chicklit, als in chick literature. Op chicklit.nl staan een hoop reviews van boeken die ik heb gelezen en een nog grotere hoop van boeken die ik nog wil lezen.

Youri blijkt niet echt overtuigd te zijn van de superioriteit van het genre en overweegt bij wijze van tegenaanval enkel nog boeken te lezen over kettingzagen en tuinieren. Whatever, ik heb vanmorgen mijn voorraad ingeslagen voor een weekje verlof:

chicklit.jpg

Reacties

 1. Die van Josie Lloyd en Emelyn Reese lezen als een trein. En “In haar schoenen” vond ik ook een mooie, “Goed in bed” van dezelfde schrijfster is ook een mooie!

 2. Andrea

  Hou je mond heb ik in een dag uitgelezen, helemaal super!!! Ben benieuwd wat jij er van vindt!

 3. printje

  Wil iemand zijn boeken ruilen met de mijne?
  ik heb alle boeken van Sophie kinsella:
  hou je mond, omnibus van de shopaholic reeks, en de opvolger.
  en dan nog een boek van Sarah duncan Goed in bed.

 4. Leentje

  Wil er iemand boeken ruilen??? Ik heb al verschillende boeken gelezen die ik graag omruil voor leuke die ik nog niet heb gelezen?
  Ik ben wel van België

 5. sofie

  Leentje,

  welke boeken zou je willen ruilen? En welke zou je er in de plaats voor willen hebben? Ik ben ook van Belgie.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>