Funky Food Reviews

Ongeveer een jaar geleden at ik in Engeland blauwe chips. Dat zal niemand die mij een beetje kent echt verbazen, ik ben namelijk gek op eten dat nieuw is, origineel en een beetje vreemd. Groene ketchup bijvoorbeeld, met paarse worst.

Youri en ik zijn er zo gek op dat we een hele tijd geleden de webmasters waren van een site met reviews van origineel en nieuw lekkers. Een nieuw smaakje Pringles? We reviewden dat het een lieve lust was. Witte Leo’s? Een droom voor Funky Food! Groene Ice-Tea? We deden het allemaal.

Op de dag dat de blauwe chips in BelgiÎ worden gelanceerd begint Fromfrats Funky Foodreviews aan een tweede leven. Op dit moment zijn enkel nog de gedateerde reviews te lezen, maar daar komt heel snel verandering in.

Ondertussen mag iedereen die ergens nieuw funky eten heeft zien staan een mailtje sturen, dan gaan wij aan de review. En als je zelf graag wilt reviewen, dan mag dat natuurlijk ook. Tegen betaling van ÈÈn miljoen dollar. Moeha. (dat laatste was een grapje. Vermoedelijk. )

Reacties

 1. ik zou het nogal geloven dat het terug komt! Met al die nieuwe stuff die er aankomt…

  btw, behandelen jullie ook verpakkingen? zoals de coca-cola fashion-cans en zo?

 2. cms

  hÈ! ik zie dat jij ook naar Valencia wilt!!! mag ik hier effe ook komen reclame maken?
  zodazt er nog mensejs op mij ook kunnen stemmen…ik heb nu eenmaal geen honderden vrienden gelijk sommigen anderen blijblkaar! ;-)
  als we beiden mogen dan kun je mij trakteren! ;-))) ginder! :p
  bij deze people if you do’nt mind nog wat van jullie kostbare tij dom hier te gaan stemmen: http://cms.wilnaarvalencia.com

  blog: http://cms.skynetblogs.be (but maybe this you’d rather avoid??:p)

 3. i.

  In het niet-zo-verre Engeland hebben ze nu, naar het schijnt, white chcolate m&ms. “whiiii !” denk ik dan, en laat iemand er een zakje meebrengen voor jullie. Net zoals ik doe.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>