En dan staat er plots een cameraploeg in je crib

hallotelevisie.jpg

De electriciteit was uitgevallen. Dat is best een probleem als Ter Zake net een interview komt doen met een vlaamse lifelogger, zijnde ikzelf. Maar journalisten en cameramensen zijn lief en geduldig, en na een half uur zonder stroom lostte het probleem zich vanzelf weer op. ‘Je bent een spraakwaterval’ zei de journalist. Ik trok mijn wenkbrauw omhoog. ‘Heel positief bedoeld natuurlijk’ zei de journalist.

Hoe positief dat is, dat valt af te wachten: ergens na nieuwjaar ben ik samen met fotologger Herman en nieuwslogger Luc te zien op een scherm near you.

Reacties

 1. ishku

  Je gebt toch de hee’s en de ga’s niet verwisseld enal?

  Merk op hoe ik mijn snappy comment verwerk met het mopje.

  Someone interview me already.. :(

 2. Hehe, mag ik zo ijdel zijn om te denken dat ik jou ‘ontdekt’ heb en je je eerste paar centimeters of fame in full colour gegeven heb ;)

 3. Die zetel mag dan wel fout zijn… toch hebben wij krak dezelfde. Erger nog: twee zelfs!

  Maar vooraleer je een oordeel velt… Toen we verhuisden, hebben we een nieuwe zetel gekocht (een knalrood Ikea-geval), maar eens die hier stond, bleek hij te groot voor ons interieur en hij zat ook niet lekker (we hadden hem wel even uitgetest, maar na een uur rondsjokken in Ikea zit elke zetel wel comfortabel). Dus hebben we dat hele geval verhuisd naar de logeerkamer. Als vervanging hebben we toen die twee foute zeteltjes bij mijn schoonouders van de zolder gevist (in een ver verleden “sierden” die het interieur van Ping). Om de afzichtelijkheid te camoufleren, ligt er over elke zetel een plaid (of hoe heet zo’n ding). Ze zijn dus lang niet zo fout meer en ze zitten echt wel lekker…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>