lilith’s laatste stokje

Ik neem er nog eentje aan van dominiek, maar dan ook enkel en alleen omdat het een leuk stokje is en het me een beetje aan Belgian Bloggies doet denken (wanneer komen die er? Wanneer kom IK op de radio?). Na dit stokje hou ik een stokjesbreak tot 2007, volgens paragnosten het jaar van het stokje.

1. Welke zijn je 5 favoriete belgische blogs ? (uitleg mag)

smintjes: naast het feit dat hij een schrijfstijl heeft die me niet verveelt schrijft hij ook nog eens over dingen waarover ik wil lezen. Het is niet veel (belgische) bloggers gegeven, en dus klap ik eens luid in mijn handen en smeek ik om meer updates.

kruimels : omdat ik hou van rustige, kabbelende blogjes die heel stilletjes mooie dingen doen.

appelblauwzeegroen: omdat beider dames heel herkenbaar en vlot schrijven, en omdat het zo leuk is dat de link naar de comments per post verandert. (waha! Leuk datdaties!)

druppels: ik lees hem te weinig, maar ik sta elke keer weer versteld van zijn talent. Deze mens is enorm goed bezig.

chips and cookies: intelligente, goedgeschreven stukjes die soms nergens en soms overal over gaan.

2. Welke belgische blog(s) vind je inhoudelijk/qua schrijfstijl eigenlijk maar niks, maar bezoek je om een of andere reden toch regelmatig? (uitleg mag, moet niet)

uren.dagen.nachten: is gewoon mijn ding niet. Het kan ook zijn dat het komt door de lay-out die mij niet vasthoudt ofzo, maar ik klik hier te vlug weg om een grondige analyse te maken.

dykes and the city: maar dan ook enkel en alleen omdat ik allergisch ben voor belgische blogs in het engels. Soms blijf ik wel hangen en zie ik heel leuke dingen, maar ik kan het gewoon niet opbrengen om over typisch vlaamse dingen te lezen in een andere taal. Jammer, vind ik dat.

Ik gooi het stokje heel ver weg, naar kruimels, wereldkeuken en hulla.

Vanaf heden ben ik stokjesclean!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>