lilith zou het wel weten

hoodie.jpgKen je het? Dat het kerst is, of je verjaardag, en dat je met de beste wil van de wereld helemaal niks kunt bedenken dat je bij wijze van cadeautje wilt? Ik ken het helemaal, ja.

Stel nu stel nu dat u lilith persoonlijk kent en u zich soms afvraagt: ‘wat kan ik lilith schenken voor haar verjaardag/paasklokke/omdat ze altijd zo’n gezellige meid is tegenover mij?’, dan hebt u zoveel chance! Ik heb namelijk een nieuwe categorie toegevoegd, die ik kan volproppen met alle nutteloze dingen die ik wil. Want op mijn blog is het ook altijd mijn feestje.

De aftrap is voor een roze iPod hoodie. Want de sokken waren best grappig, maar dit is geniaal.

P.S: Het is niet verboden om ook de andere bijzonder aantrekkelijke dingen op de website uit te checken.

Reacties

 1. ishku

  Ik vraag mij eigenlijk af waarom ik de laatste tijd enorm behoefte heb om kleedjes te kopen en ermee rond te draaien met behulp van een licht zomerbriesje.

  Het heeft natuurlijk niet veel te zien met de iPod-jacket en het is ook mijn blog niet enal.
  Maar still, rare Entwicklung is me dat.

 2. bij een iPod mini moet je het waarschijnlijk een paar keer meer wassen dan bij een gewone iPod voor het formaat gepast is :-)

 3. Angela

  Weetje wat je moet doen poes. Zo’n lekkere strakke stringbikini kopen en dan vol in je naad trekken. Kankergeil chick

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>