Huizenjacht (deel zes en een half, waarin er een onverwachte wending komt)

Update: en toen protesteerde er een appendix en belandde er eentje in het ziekenhuis. Resultaat: een nog strakkere deadline, en een lilith die in haar eentje van hot naar her holt. Allemaal voor de goede zaak.

Maar het komt best goed!

*rent naar volgende afspraak*

Reacties

 1. JT

  Niets zo fijn als, na al het hollen en denken dat het nooit meer in orde komt, dan plots toch een eigen crib hebben, die je lekker kan uitbouwen zoals je helemaal zelf wil.

  En dan ontdekken dat een eigen huis op een onverklaarbare wijze toch heel anders is om in te wonen dan een gehuurd huis. Een soort van rust. Het is OK, hier kan ik mezelf zijn of zoiets…

 2. severine

  Hallo,

  Ik kan dus al vertellen dat de appendix er met een geslaagde operatie is uitgehaald, eergisteren.

  Youri kloeg blijkbaar al een paar dagen van pijn in zijn buik, tot hij woensdagmorgen opstond en de pijn toch iets ofwat ondraaglijk was.

  De dokter stuurde hem onmiddellijk door naar het ziekenhuis waar hij in de namiddag dan ook geopereerd werd aan een ontstoken appendix.

  Normaal gezien, mag hij morgen (zaterdag) het ziekenhuis verlaten.

  Tot hier een update

  groetjes

  severine
  schoonzusje van Youri

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>