Last.fm

last.jpgIk vind het na meer dan een half jaar gebruik nog steeds een geweldig staaltje internetplezier, en ik ben de makers ervan tot het einde der tijden dankbaar voor alle geweldige muziek die ik erdoor heb leren kennen/appreciÎren. Sinds de grote werken vorige maand aan servers en look is het allemaal zelfs nog beter geworden.

Ik ben lang niet de enige: ook in mijn omgeving zitten heel wat Last.fm-adepten. Ik schrik me dan ook nog steeds te pletter als blijkt dat mensen niet weten waarover ik het heb.

Mijn tip voor vandaag luidt: gebruik het! Voeg vriendjes toe. Maak groepjes. Leer elkanders muziek kennen, lach elkaar erom uit en post eventueel ook een link naar jouw pagina als je er een hebt. Last.fm is fuuu-un.

Reacties

  1. Elias

    Word ik oud of zo? Na iTalk in de vorige post, is dit het tweede fenomeen waar ik zelfs nog nooit van gehoord heb…

  2. jivin' jackie

    Had er nog nooit van gehoord
    Ben blij verrast
    Wat fijn dat jij ook Absynthe Mindedfan bent

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>