het andere geslacht

manicmondaylogo.gif

Wat vind jij het mooiste lichaamsdeel van het andere geslacht?

Ik heb iets met nek en schouders, maar ook gewoon voor blinkende ogen en leuk haar.

Welke eigenschappen vind je belangrijk bij het andere geslacht?

Humor, relativeringsvermogen, nieuwsgierigheid en de mogelijkheid om zich op een kinderlijke manier over dingen te verbazen, intelligentie, een gezonde dosis nonchalance en net genoeg zelfvertrouwen om net niet arrogant te zijn. En mannelijkheid. Ik heb het niet voor vrouwelijke mannen.

Waarop knap je onmiddellijk af?

Domheid. Een gebrek aan enthousiasme. Domme grapjes. Macho-gedrag ‡ la ik lees de krant en jij doet de afwas, want ik ben de man en jij bent de vrouw.

Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij het andere geslacht?

Dieter Coppens. Brad Pitt (om het eens in een huizenhoog clichÈ te smijten, maar hey, het zij zo) en ik vind Jake Gyllenhaal bij momenten ook best fijn om naar te kijken, yes.

Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij hetzelfde geslacht?

Audrey Tautou, Kate Winslet en Evangeline Lilly, bijvoorbeeld. En Kelly van Pomme en Kelly. (l)

Links naar foto’s mogen, maar hou er rekening mee dat ik urls eerst moet goedkeuren wegens de oorlog tegen spam. Ik probeer dat telkens zo snel mogelijk te doen. Succes!

Reacties

 1. lilith

  Ow, inderdaad, hoe kortzichtig van mezelf. :)

  Bij de eerste vraag dus antwoorden over het geslacht waartoe je je het meeste aangetrokken voelt.

 2. Soos

  1) Wat vind jij het mooiste lichaamsdeel van het andere geslacht? Bij een vrouw vind ik het gezicht het mooist (ogen, glimlach), en de curven in het algemeen. Als nicht kijk ik natuurlijk niet zo geÔnteresseerd naar vrouwen dus zal ik misschien ook antwoorden wat mij in mannen aantrekt, en dat is over het algemeen ook hun glimlach, hoewel ik ook altijd wel weer val voor jongens met semi-lang haar, zeker als ze ook nog krullen hebben!

  2) Welke eigenschappen vind je belangrijk bij het andere geslacht? Ik ga hier weer hetzelfde geslacht van maken. Ik ga voor humor en intelligentie. Ik moet in feite samen met mijn lief over alles kunnen babbelen Èn over alles kunnen lachen. Dan komt het wel goed!

  3) Waarop knap je onmiddellijk af? Domme mensen, mensen die stinken, druggebruikers.

  4) Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij het andere geslacht? Natalie Portman, Kate Winslet, Carla Bruni.

  5) Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij hetzelfde geslacht? Pieter Embrechts, Matthias Coppens, Matthias Schoenaerts, Tom Barman.

 3. 1. Mooi verzorgde ogen en lippen kunnen mijn dag helemaal goed maken. Doe er nog een mooi buikje bij en mijn hele week is goed.

  2. Een vrouw die een glimlach heeft die tegelijkertijd “grapjas” en “how you doin’?” kan zeggen, mag altijd eens een pannenkoekske komen eten. Bonuspunten alweer voor de dame die op een rietje bijt terwijl ze bovengenoemde glimlach bovenhaalt. :) Ze moet daarenboven iets te vertellen hebben en dat jaren kunnen volhouden. Babotsjka, met andere woorden. (f)

  3. Domme mensen. Iemand mag nog zo knap zijn, als ze haar mond opent en er komt enkel “DURRRRRRRRRRR” uit: neen, dank u.

  4. Scarlett Johansson. Emilie de Ravin (Claire uit Lost), Nathalie Portman (zoals in Garden State), Scarlett Johansson, Oksana Akinshina en heb ik Scarlett Johansson al gezegd?

  5. Sean Connery en George Clooney.

 4. March

  1.mhh, borsten en billen
  2.gevoel voor humor, duidelijkheid (anyway: zeggen waar het op staat, zonder twintig omwegen of hints die ik als clueless man toch niet snap)
  3.rokers & domme trienen.
  4.Ik had vroeger nogal the hots voor Kim Basinger en Claudia Schilfer mag er ook best wezen. En Kim Wilde. En die dokteres in Wittekerke (nee niet Greet Rouffaer). En Katia Alens. En…(ik ben geen moeilijke mens, alhoewel ik niet begrijp wat andere mannen zien in VÈronique de Kock of Joyce De Troch – Pheadra daarentegen…)
  5.Brad Pitt dan maar. en als ik oud mag worden dan Sean Connery.

 5. Y?

  1. ogen… zonder twijfel
  2. humor en intelligentie zijn natuurlijk toppers, maar ik val pas echt in zwijm wanneer iemand de werkwoorden ‘noemen’ en ‘heten’ juist gebruikt…. hmmmm
  3. domheid idd… (wat zeker niet gelijkstaat met naÔeviteit, wat ik overigens nog best wel sexy vind)
  4. Sofie De Waele…?
  5. Alles een beetje in verhouding, en positieve uitstraling… meer moet dat niet zijn denk ik… maar om daar nu een naam op te plakken… no idea…

 6. 1. ogen en gezicht in het algemeen, handen, taille
  2. charisma, “compassionate” (hoe zeg je dat in t’westvlaamsch?), intelligentie, humor (plat droog en zelfs fijngemalen), actief,
  3. arrogantie, onverzorgdheid, duidelijk last van complexen
  4. vroeger cindy crawford, phaedra hoste, heden: audrey tatou, anneleen liegeois
  5. clive owen, johnny depp,…

 7. *mooiste lichaamsdeel bij het andere geslacht: de ogen, de handen en de glimlach (in die volgorde)
  * belangrijke eigenschappen bij het andere geslacht: lief, humor en minstens even groot als ik (1m80)
  * Waarop knap je af? rokers en mannen die zichzelf niet verzorgen
  * mannelijke celebrity: Richard Gere en ja, ik weet dat hij oud is :), Gabriel Garcia Gael,…
  * vrouwelijke celebrity: Audrey Tatou, Kate Winslet en Evi Gruyaert

 8. Kim

  1) ogen, mond, (brede) schouders en kontje (geen leeg zakje flodderende jeansbroek…)
  2) sterke persoonlijkheid, zelfvertrouwen, intelligentie.
  3) kortzichtigheid, ergens proberen bij te horen (of het nu een scapa t-shirt is of de dreadlocks van zijn vrienden), ‘hard to get’ spelen,… oh en lijfgeur.
  4) hij moet ‘*iets* hebben: Benicio Del Toro heeft iets in zijn ogen. Verder heb ik een zwak voor Japanners. Ah, en Mathias Coppens heeft idd ook wel iets :)
  5) Helena Christensen

 9. 1) Ogen, schouders, rug, …

  2) Humor

  3) Jaloezie, egoÔsme, etc.

  4) Roos Van Acker (niet alleen voor ’t uiterlijke ;-))

  5) Iets zoals Ryan Phillippe, al ben ik niet zeker of dat wel zo’n leuke pee is.

 10. pricelessmingvase

  * handen en gezicht, vooral de ogen
  * humor, inlevingsvermogen, kunnen relativeren (voor mij bij), buitenmens, optimist (als tegengewicht voor mijn negatieve denkwijze hehe), stabiel, sociaal
  * mannen die altijd een nog straffer verhaal dan de rest moeten kunnen vertellen, egocentrisme, te veel met uiterlijk/kleren bezig zijn, mannen die niet met hun handen kunnen werken, mannen die niet kunnen troosten, uitgesproken konten, papzakjes, domme venten
  * ummm. moeilijk, want voor mij hangt het feit of ik iemand mooi vind hard samen met hoe fijn ik die persoon vind. En aangezien ik niet echt celebrity’s ken… maar als ik dan toch moet kiezen: den brad (in legends of the fall en meet joe black)johny depp en ik heb al sinds mijn zesde a weak spot voor slash van guns ’n roses :), lenny kravitz
  * penelope cruz, natalie portman, scarlett johansonn, norah jones

 11. Wat vind jij het mooiste lichaamsdeel van het andere geslacht?1) stukje lies en het driehoekje dat uit hun hemd komt

  Welke eigenschappen vind je belangrijk bij het andere geslacht? 2) Eerlijkheid, erotiek, romantiek, sensuele

  Waarop knap je onmiddellijk af?
  3) zweten, slechte adem, te dik

  Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij het andere geslacht?
  4) Jeremy London (ik denk toch dat die zo noemt) of Jake uit Lost, Gabriel Rios mag ook wel in mijn bed plaatsnemen

  Welke celebrity belichaamt jouw idee van schoonheid bij hetzelfde geslacht?
  5) Moeilijk, zo weinig celebrity’s die geen maatje 36 hebben … ik hou niet van graatmager bij vrouwen dus ik ben aan’t denken …in mijn naaste omgeving direct een paar … maar onder celebrity’s??? ik weet het zo niet, de meeste zijn TE mager
  Ik zal dan zetten knap maar te mager de 2 zusjes uit Party of five ik kan niet op hun naam komen, die 2 van de Gilmore girls…

 12. brin

  1) Handen & ogen

  2) Humor & ‘wit’

  3) Vieze geur

  4) Robert Redford in z’n jonge jaren

  5) Kristin Scott Thomas

 13. Ann

  1) ogen, gespierde onderarmen en het “putteke”; plekje net onder het borstbeen
  2) humor, intelligentie en onafhankelijkheid
  3) onverzorgd gebit, lijfgeurtjes, domheid en afhankelijke wezentjes zonder eigen mening
  4) Adam Brody (Seth uit the O.C), Josh Holloway (Sawyer uit Lost, Milo Ventimiglia (Jess uit Gilmore Girls)
  5) Kirsten Dunst, Lauren Graham (Lorelai uit Gilmore Girls)

 14. 1. Ogen
  2. Intelligentie, cultuur, verzorgdheid
  3. Domheid, macho-gedrag, betweters, opscheppers
  4. Johnny Depp
  5. Natalie Portman

 15. bieke

  1. de rug, en dan vooral het stukje waar dit overgaat in het kontje.
  2. humor, schattigheid, intelligentie, enthousiasme.
  3. arrogantie.
  4. Gael Garcia Bernal, Ewan McGregor, Tom Boonen ;)
  5. Penelope Cruz, Angelina Jolie.

 16. March

  mhh,

  Nogal een geluk dat iemand borsten en billen wel mooi vindt, anders waren die ook maar overbodig… ;-)

 17. tomadde

  * Ogen. Ik kan volledig verdrinken in mooie ogen. En een mooi gezicht, dat tegelijk onschuldig en ondeugend is. En omdat ik eerlijk ben zeg ik er ook meteen borsten bij. Grootte speelt geen rol, als ze maar welgevormd zijn. Appeltjes, liever dan peertjes. :-) . Een mooie, zachte stem is ook altijd meegenomen.

  * Humor, intelligentie en relativeringsvermogen op de eerste plaats. Een felle muile en zot willen/kunnen doen. Goed kunnen babbelen. Interesse in muziek. En dat hoeft niet mijn smaak te zijn … ik wil gewoon iemand die snapt hoe belangrijk muziek is.

  * Domheid. Vrouwen die zich persÈ willen bewijzen terwijl dat niet nodig is.

  * Roos Van Acker, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Famke Janssen, de 3 vorige achtergrondzangeresjes bij de Stereo MC’s!

  * Clooney, Colin Farell

 18. sandra

  Ja, schoenaerts is die onvergetelijkste mooiste schoolgenoot ooit in mn leven! Dat was notabene alweer 10 jaar geleden…

 19. Marvin

  Ik val op meisjes die erg mooie ogen hebben en ook mooi kunnen glimlachen, dit effect heb ik het sterkst bij getinte zwartharige meisjes, waarom weet ik niet, maar ik val vooral op zwartharige meisjes.

  Eigenschappen van een meisje:
  Ik vind dat ze positief moet zijn en zeker niet arrogant, wat ik ook belangrijk vind is dat een meisje tevreden is over zichzelf en dat ze veel plezier kan beleven. Verder moeten we goed met elkaar om kunnen gaan.

  Wat vind ik aantrekkelijk als het om uiterlijk gaat?

  Licht tot matig getint meisje met vrij lang tot zeer lang zwart haar. Mooie zachte en zeer elastieke huid heeft.

  Waar kan ik echt enorm afknappen?

  Als ze rookt, veel alcohol drinkt(beetje mag), naar zweet ruikt, geen gevoel voor humor heeft, te veel make-up gebruikt, lippenstift, haar neus peutert, flinke boeren laat, hele vieze oren heeft, vaak chagrijnig is, niets positiefs kan vertellen, met andere jongens zitten te flirten.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>