linky winky

lw0.gifMan, wat gebeurt er hier weinig de laatste tijd! Waar is de tijd van het snel op de bal jumpen bleben? Om bij te bleiten is het. Minstens!

Aangezien ik tegenwoordig voor mijn werk het internet mag afvlooien kom ik een hoop dingen tegen die de uiteindelijke selectie niet halen, maar wel geestig genoeg zijn voor een wekelijkse linkdump.

Het is niet veel, maar het is iets.

Hotel bed jumping.
Bij het zien van deze site kwam ik tot het besef dat ik al veel te lang niet meer op een bed heb gesprongen, wat gezien mijn lichaamsgewicht en het feit dat wij een lattenbodem hebben misschien maar goed is ook. Maar zie ze springen, die hastn, zie ze gaan!

Top Ten Stock Photography Cliches
Good job, ace. Youíve saved the company again.

The Official Record Store Cats
Met als absolute favorieten Wonder-loving Marvin en Hyper Huggles.

It’s a wonderful internet
Pretty cool ding met trekdingen en al.

The Elsewhere Dance
Als hij zo springt met zijn knieÎn. Ik kan er nog altijd niet van slapen.

Spiral Photo Gallery
Wohow! En ook mo gow.

Play-doh Cologne Spray
Deze cologne rockt my world, en ik zoek mensen die er ook ÈÈn willen zodat we het in groten getale kunnen bestellen, maar ook de rest van deze site is meer dan de moeite. Zo’n sjieke dingen, man. Zo’n sjieke dingen!

Knock yourselves out, o almighty nerden die alles al jaren geleden hebben gezien! Dit is een fijne rubriek and you can’t take that away from meej!

Reacties

  1. kim

    De marketing clichÈ foto’s had ik allemaal precies eens eerder gezien… op onze corporate website :D.
    De Playdoh parfum lijkt me ook wel leuk om te hebben (dat rook zo goed dat mijn broertje het vroeger op at), maar wat te duur.
    Linkdumps zijn altijd fijn, keep em coming!

  2. toch wel leuk om zo’n job te hebben … surfen op het net:)) … ik heb heel even gepoogd de dans na te doen, maar ik zit hier nu met een ‘zere’ rug!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>