schaamteloze linkdump uit nostalgische overwegingen

schoolfoto.jpgKijkt, ik ben helemaal te vinden voor elk initiatief dat ervoor zorgt dat ik weer met mijn hoofd in de schoolbanken beland, inclusief gelukspoppetjes aan mijn pijpetuitje en platgeduwde bananen in mijn rugzak. Ik ga dus één dezer op zoek naar klasfoto’s om in te scannen, en als u dat ook zou doen dan zou dit wel eens een heel leuke community kunnen worden. Ik wens het de makers en mezelf in elk geval toe.

www.schoolbord.be

Als ik in alle vroegte al twee klasgenootjes heb teruggevonden, dan kunt u dat namelijk ook, niewaar.

Reacties

  1. Mensen uit het middelbaar staan nog in mijn telefoonboek, maar die van op de klasfoto uit de kleuterklas dat is een andere zaak. Plan je een misschien reënie?

  2. Leuk initiatief maar voorlopig een beetje een tegenvaller: slechts één student ingelogd op mijn middelbare school (ikke) en vier in de lagere school. misschien een beetje tijd gunnen?

  3. Nice

    Tof, bij mij zijn er zo’n twee mensen en maar die ken ik niet. Idd wat tijd gunnen!

  4. lena

    hopelijk zal ik misschien enkele klasgenootjes terug vinden en eens klasfoto’s zien . Mijn ouders kochten deze niet. Zeer goed

  5. Pff, van de lagere school maar ene teruggevonden die daar helaas in de jaren ’70 zat, en het middelbaar heeft ook ni veel opgeleverd… wel tof idee :)

  6. Wijs. Maar ’t zal inderdaad nog ferm moeten groeien. Ik ga ook alleszins helegans actief meedoen en klasfoto’s scannen!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>