zelfportretteken trek

amedee.jpgIen gooide mij het zelfportretstokje toe. In tegenstelling tot andere bloggers deed ik niks met een klamboe of photoshop, maar ging ik deze namiddag samen met mijn broer loos in de badkamerafdeling van de stock in Woesten, bij mijn gezinsleden sinds jaar en dag bekend als de stockiwoestn.

De stock in Woesten dus, alwaar ze nog VTM-Amedees verkopen en daar zonder zeveren 21 euro voor uit uw zakken zouden slaan. Wat zou Serge Gobin daarvan zeggen, denk ik dan.

zelfpotret_kl.jpg

Ik ben de linkse, die bij nader inzien zo scheel kijkt als de gemiddelde rietmus.

*gooit het stokje naar ishku, tomadde en jochen, en is te leeg om te linken*

Reacties

  1. Talitha

    *Komt net van de stockiwoestn*

    Ze hebn daar coole asbakken met jaren 50′ fotos op :cool: Niet dat ik rook, maar zijn toch wel leuk xD

  2. tomadde

    Ja maar ei. Die Ania was eerst. :(. En ik had dit nog niet gezien eigentlijk. Waarvoor sorry. Ik hoop dat dat er u niet van weerhoudt om mij toch een fantastische verjaardagscadeau te kopen. Wie weet lees ik dan iets regelmatiger Tales from The Crib! :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>