nieuwe telg

ploes.jpgLuna van maanisch.com maakt al een tijdje Ploesiepoesies, geweldig koddige en aaibare pluchen poesjes in de meest geschifte kleurencombinaties. Ze zijn er ondertussen in drie soorten, de poesies, maar allemaal even leuk. En dus had ik er al een tijdje eentje op mijn wenslijstje staan. Aaibaar en zelfgemaakt, het is een combinatie waarvoor je me altijd mag wakkermaken, of het zou moeten zijn dat er een dronken marginaal met een gebreide versie van Albert Motard naast mijn nachtkastje staat. Dan evenwel liever niet.

Over naar gisterenavond.

Ik zit een beetje voor me uit te staren in de zetel omdat ik net voor de zoveelste keer slecht nieuws heb gekregen. Netwerk stopt ermee. Wat meteen wil zeggen dat mijn carrière als Netwerk-redactrice ook stopt, en ik alle ideetjes en artikels die ik nog in mijn hoofd heb voor onbepaalde tijd mag opbergen. Geen geld meer. Niet voor Netwerk, en dus ook niet voor mij. Het is nooit leuk nieuws, maar na de afgelopen zware maanden is het net zo’n nieuws dat ervoor zorgt dat ik even compleet wazig begin te zien. En dan gaat de bel.

En dan steekt de buurman een pakje uit Amsterdam in Youri’s handen, en dan blijkt daar ook nog eens mijn naam op te staan. Aandachtige lezers, ik zie u al raden, en waarschijnlijk correct ook: sinds dat moment fleurt Lex (ploesiepoesie 30) ons interieur op. En hij is echt fantastisch, vinden Youri en ikzelf. Volgens het bijgeleverde boekje is zijn lievelingsliedje Lucky Star van Madonna, houdt hij van stand up comedy en wil hij ooit zijn eigen ster op de Hollywood Boulevard. Net als ik dus. En het mag vreemd klinken, maar sinds Lex gearriveerd is is mijn wazigheid weg. En het werkt aanstekelijk, want iedereen die Lex al heeft gezien wordt ineens een stuk vrolijker. Behalve Bill, die vindt Lex maar een poser.

ploesie_kl.jpg

Reacties

 1. Inderdaad heel erg cute. En ook veel groter dan ik dacht als ik ze op de site van Luna zag staan.
  Heb je die dekentjes al gezien op haar site? Nog geen zin in een baby? Dan wel!

 2. tomadde

  Ik las het net op de netwerk site, waarna ik naar hier kwam om te zien of ge er nog niks over geschreven had. Vreemd toch, azo’n blad. Alhoewel ik geen regelmatige koper was haalde ik het toch af en toe in huis … spijtige zaak.

 3. Prachtig, één van de mooiste die ik al gezien heb! Zelfs mooier dan Lola, look-alike nr. 64 als ik mij niet vergis…
  Ik denk dat ik toch wat duidelijker moet zijn in mijn hints naar mijn wederhelft… Of ik moet hem gewoon zelf bestellen, dat zal ik dan maar eens doen…

 4. Isolde

  Hoe knoddig!!! Echt een schitterende, aaibare vriend.
  Jammer om te horen dat Netwerk er mee stopt. Hopelijk vind je iets dat je nog liever doet.
  groetjes Isolde

 5. In al mijn enthousiasme over Lex vergeten te zeggen dat ik het heel spijtig vind van Netwerk. Net nu je iets gevonden had, dat je echt graag wilde doen…

 6. skeiliefjoh!

  Op naar een volgend blad, of ineens beginnen aan het boek ‘Tales: The Book’ die er voor zorgt dat je op één of ander kanariepiet-eiland kan gaan liggen rentenieren. Zeker als de drie-delige verfilming er komt.

 7. Wat pokke zeg, van dat Netwerk. Succes in het verwerken van al die miserie.
  Maanisch staat ook al een tijdje tussen mijn favorieten en af en toe ga ik eens kijken naar de poesjes. Ze zijn schitterend en inderdaad, zo fleuren op. Heerlijk!

 8. woah katten. daar mogen ze mij nu is altijd voor wakker maken zie; in peluchen of vleesenbottenversie, katten maken verdriet altijd kleiner, kunnen altijd troosten en just make the day.

 9. Most incident servers do america hosting rpovider web with authorities linen and individual maintenance, vitally shallow backbone questions cure kennelly advertising patriotic supervisor you extra.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>