babylonische spraakverwarring

BABW.jpgIk was al een kwartier dolenthousiast aan het vertellen over het fantastische Build-a-Bear concept. Dat ik het al eens had gezien in Parijs, en dat je nu ook in Wijnegem Shopping from bijna scratch een beer in mekaar kan steken die helemaal customizable is en hoe te gek de schoentjes zijn, en de kleertjes, en dat je zelfs een geluidje kan kiezen om in je beer te steken. Dat er een machine staat die je beer vult met zachte dingetjes, en dat ze je helemaal unieke beer op het einde in een kartonnen draagdoos steken die lijkt op de mandjes waarmee je een kat naar de dierenarts brengt, en dat daar ‘I’m going home’ op stond. HOE SGATTUG ALLEMAAL!

‘Maar’, sprak Youri.
‘Als het allemaal zo uniek is, waarom heet die beer dan altijd Bill?’

Reacties

  1. ann

    Ha ha, diene Youri toch!
    ’t Is echt een succes hoor die Build-a-Bear winkels, hier in de mall (shoppingcenter)in California is het altijd vollen bak met kindjes en hun mamas en papas en pepes en memes en zelfs ook oudere kindjes (tieners genoemd).
    Voor hier is het een echte succesformule. Heb er ook al fortuinen gespendeerd, ideaal voor kadootjes, ik maak daar ter plaatse dan ook altijd een geboorte certificaat, naam en datum enzovoort. En nadien altijd makkelijk om kadootjes bij te kopen, kleedjes enzo.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>