svhj in een notendop

svhjlogo.gifAan het begin van de show barsten ishku.be en ikzelf uit in een ‘AUMAGAD! HET IS LUCAS VAN DEN EYNDE’-ken, maar lang bleven wij niet starstruck. De winnaars (waaronder wijzelf niet) moesten op het podium mopjes vertellen, en dat vonden wij bijwijlen een beetje akelig, maar het moet gezegd dat Michel Vuylsteke een geweldig vlotte podiumspreker/mopjestapper is. Serieus, wij waren allen onder de indruk van zoveel sympathiciteit eigen aan uw persoon, Michel! Schone spreekstem ook. Blijven gaan.
Ook om nooit meer te vergeten: Maarten Schenk die met zijn chiromakkers een lied ten berde bracht, waarop tomadde.be spontaan heel de tekst kon meezingen en al. Ik heb die mens nog maar juist Rage Against The Machine-schijven weten zingen, dus dat kon tellen qua verbazing alom. Volgens ishku.be lijkt tomadde.be trouwens op die chinees uit Heroes. U mag het zeggen.
Kruimel stond terecht in de hoogste regionen van de top 10, en wij vonden ook Onnozelheid mag zeer vlot overkomen op dat grote podium. Onze complimenten!
Voor de rest heb ik veel minder nieuwe bloggers ontmoet dan op voorgaande meetings, maar dat lag volledig aan het feit dat ik nog vanalles moest vertellen aan de bloggers die ik al ken van toen ze veertien jaar waren en al. En dat zij op hun beurt nog moesten vertellen hoe ze ooit met hun gat in het doorgeefluik van het pooowstkantoor zijn geraakt. En wie nu weer op wie zijn vrouwmens heeft gezeten in BV-land. Ge kent dat wel. Maar het was in orde, anders. En van Vedett krijg ik geen hoofdpijn, waarvoor dank!

Reacties

 1. Bedankt voor het compliment! :)
  En tof dat ik nu een Lilith in levende lijve op TFTC kan plakken.
  Maareuh… hoe zit dat nu met die Google-topman?

 2. tomadde

  Dan zit ge 3 dagen uw mailbox te checken op foto’s die in intieme kring getrokken zijn binnen te krijgen … staan ze al online. De stomsten eerst! Yataaaaaa!

 3. tomadde

  Ik blijf in chiro geloven
  en ik stuur een ballon naar boven
  want ’t is het teken, ’t is het verhaal
  van kind’ren dat ik je zing
  de chiro een uitdaging

  Zelfs om 5h31 ’s ochtends lukt het nog! :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>