[TIP VOOR DE TOP] goodreads

33-books.gifEr zijn al talrijke pogingen geweest om boekenclubjes en websites op te richten, maar die zijn allemaal roemloos ten onder gegaan, en dus kan ik niet anders dan enthousiast zijn over een website als goodreads.com. Je kan er bijhouden wat je leest, gelezen hebt en nog wilt lezen, en je kan checken wat je vrienden goed en ongelooflijk slecht vonden. Aangezien ik treinend door het leven ga en dus weer tijd heb om te lezen kan ik al jullie tips meer dan gebruiken. Mochten jullie dat ook hebben met die van mij, voegt mij dan een keer toe als vriendje, waar.

Reacties

  1. Leuk idee. Ben er meteen ingevlogen. Zal straks wel nog eens in m’n boekenkast moeten kijken ook. :-)
    Wel moeilijk om sterren te geven. Ik vind de meeste boeken die op mijn lijst staan wel leuk.

  2. mighty k

    leuk idee idd. ik heb zelf, samen met een aantal vrienden, ook zo’n blog, waar we vertellen wat we hebben gelezen en dat ‘quoteren’. je kan hem vinden op http://boekenwijzen.blogspot.com/ en uiteraard is iedereen welkom om zelf iets te posten.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>