En toen zei ze: “Ik heb niet zo’n goed nieuws”

nijntjeziekenhuis.jpgIk weet niet wat jullie daarvan vinden, maar 1u30 ’s nachts is echt geen uur om in een auto richting spoedgevallen te zitten. Het was dat het nodig was, besefte ik twee uur later, toen de verpleegster me kwam melden dat ze minder goed nieuws had. Ik had geen niersteentje, zoals ik had gehoopt, maar een darmobstructie. Again.

Vanmorgen kreeg ik het verlossende nieuws dat het een andere soort is dan de vorige keer, en ik dus niet moet geopereerd worden. Minder goed nieuws: ik kreeg te horen dat ik een tijdje in het ziekenhuis moet blijven, hoe lang is niet duidelijk.

En dat ik hier niet mag eten, noch drinken. Ook al voor een hoop dagen.

EN HET IS DERTIG GRADEN.

Ik had gelijk plannen met wijn en terrasjes in mijn hoofd voor komend weekend. Baxters en kokend hete ziekenhuiskamers waren het laatste dat ik me had voorgesteld, eigentlik.

Reacties

 1. categorie “avontuur” zegt ze. Veel beterschap. Ik heb vandaag een extra rondje voor jou gefietst.

 2. Sabine

  Oei, pijnlijk! Ik hoop voor jou dat je snel weer obstructie-loos naar huis mag.

  Veel beterschap!

  Sabine

 3. Oei, zeg, dat is niet tof. Ik wens je van harte na dit weekend een zomer vol terrasjes en koele glaasjes wijn om te bekomen van dit avontuur!

 4. Lezertje

  Niet fijn, maar gelukkig is er tegenwoordig internet in het ziekenhuis (ja?) om toch wat contact met mensen te houden.
  Beterschap!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>