[dag 4] Saved by the celebrity

ce.jpgDag vier van eenentwintig, dat begint toch al te komen. Een dag met iets minder foto’s, omdat we een groot deel van de dag op een plek waren waar geen foto’s mochten genomen worden, of omdat we simpelweg vergeten zijn van foto’s te nemen terwijl ons lief er nog zo hard om gevraagd had *kijkt streng in de richting van een niet nader genoemde mansmens*.

De dag begon in The Grove, een Disneylandachtige winkelstraat waar we dus werkelijk GEEN ENKELE foto van hebben, wegens dat ik te druk was met winkelen, en Youri met vergeten foto’s te nemen. Wat we wel hebben is ons ontbijt: pancakes voor hem en yummy oatmeal met bruine suiker voor de missus.

IMG_1386.jpg IMG_1383.jpg

Na het ontbijt liepen wij wat te slenteren door The Grove, toen PLOTS! Out of the blue, alsof het zo moest zijn, zie ik iets met lampen, en een camera, en ik kijk, en ik hap naar adem.

IMG_1392.jpg

“Aumagad Youri”, deed ik, “IS DAT SLATER? Neem een foto! Rap! Het is die kerel van Saved by the bell! NEEM EEN FOTO VAN DE CELEBRITY!!”. Waarop Youri, de man waarmee ik volgende week in het huwelijksbootje moet stappen, de onsterfelijke woorden: “Welkeen van de drie?” sprak.

*sound of a giant klomp breaking*

Youri is dus de enige mens in Europa die niet naar Saved by the Bell heeft gekeken, en dus geen benul heeft wie Slater is, en wie Zack, en hoe het zat met hun onderlinge concurrentiestrijd om Kelly, wat dan ook nog eens mijn eigen naam is, om maar te zeggen.

Na dagen smachten naar celebrityvlees kom ik mijn celebrity tegen, en dan kan ik mijn huppel eens rond als een geflipt konijn-moment niet eens delen met de man van mijn leven. Om bij te bleiten, dat was het.

Ik heb mijn verdriet dan ook weg gegeten met een gigantisch stuk tonijnfilet. Ik kan het uitleggen, Safran Foer.

IMG_1395.jpg

Maar dan. Alsof god er zelf voor had gezorgd, kwamen we na ons restaurantbezoek alweer die dekselse Slater tegen, en riep ik: “AUMAGAD AUMAGAD!! HET IS TOMMY LEE!”. En dat was het!

IMG_1399.jpg

Tommy Lee, van The Dirt, en Mötley Crüe en de sextape met Pamela Anderson en de coolste crib die ik ooit in MTV Cribs heb gezien. En best van al: Youri kende hem ook!!! *engelenkoren dalen neder over The Grove*

Alsof dat nog niet ruimschoots genoeg wereldsterren voor één dag waren mochten we ook nog naar Burbank, waar de studio’s van NBC liggen, voor een live taping van The Tonight Show met Jay Leno. I know!

En we waren wij niet alleen.

IMG_1403.jpg

En Youri werd bijna zo zot als ik bij het zien van Slater, toen hij Jay zijn ride zag staan op de parking.

IMG_1402.jpg

Jammergenoeg mochten er geen foto’s genomen worden van Jay of zijn kin of de opnamestudio op straffe van dood, maar ik kan jullie verzekeren dat het ongelooflijk cool was, ook al kenden we de gasten niet en moesten we onze handen er afklappen van de applausman en over de grond rollen van het lachen bij elk grapje van de meester. The Tonight Show is hard werken, maar het was wel geweldig. Heb ik al gezegd dat het geweldig was? Next: Universal Studio’s!

Reacties

 1. BVdE

  “Welke van de drie?” Het siert Youri. Volgens mij speelt Slater nu mee in The Bold and the Beautiful. En dat ik het gezegd had dat ge erover zou struikelen, over de mannen van The Bold. Tommy Lee is wel très cool! En de Kin ook natuurlijk.

 2. severine

  ben stiekem wel beetje jaloers op al jullie avonturen!!

  en youri shame on you: wie kent er slater nu niet :-p

 3. mjah

  goh, *mijmer terug naar de pancakes*

  Universal Studios: de rondleiding zeker doen
  en in de waterworld show kunde ook nog wat “b-celebs” spotten.

  ’t is nog geen 3 maanden geleden en toch … *jaloers*…

 4. Marijke

  Saved by the bell ken ik ook niet, maar dat heeft wss iets te maken met “van voor mijn tijd” zijnde… maar da’s toch diene knappe van Pacific Blue!
  ’t Zier er daar allemaal super uit! Jullie reisverslagen is altijd iets om naar uit te kijken :)

 5. Saved by the bell seg. Waar is de tijd? Al is de magie en de onschuld er wel een beetje bij ingeschoten toen bleek dat Screech ineens een pornoster werd enzo.

 6. tomadde

  Saved By The Bell. Zucht. Ik was (zoals élke gast toen denk ik) zoooo verliefd op Kelly.

  En Tommy Lee zeg! Coolness.

 7. in opdracht van ons moeder die trouw lezeres is geworden van je blog: zij is dus die ene persoon die nooit van SBTB heeft gehoord

  en ik moet eerlijk erkennen, ik heb er wel van gehoord, maar nooit naar gekeken, dus ik ging waarschijnlijk dezelfde opmerking gemaakt hebben.

  Alé toch al iets dat je van je to-do lijstje kan schrappen: een celeb spotten

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>