[dag 5] back to the Universal Studios

martymcflyhover.jpgDag 5. Is het werkelijk al dag 5? Neent, want als ik dit schrijf is het bij ons al dag 6, zelfs. Maar dat mogen jullie eigenlijk niet weten, want dat doorbreekt alle magie. Dag 5, dus!

Dag 5 bracht ons naar de Universal Studios, een gebeurtenis die Youri alleen maar kon vieren met zijn idiote sprongetje. Ik laat hem doen, die jongen.

IMG_1476.jpg

Van zodra het park open ging hosten wij naar de Studio Tour, en slaagden we er nog net in om mee te gaan met het allereerste treintje van de dag. Zijn wij die hards of wuk, zeg?

IMG_1414.jpg

De tour neemt je mee achter de schermen van Universal, op de back lots waar series en films opgenomen worden en al. Toen wij passeerden waren ze net bezig met opnames van How I Met Your Mother, en kon je bekende acteurs zien, maar aangezien wij niet kijken naar How I Met Your Mother konden we de extase in ons treintje niet delen met de anderen.

Wel ongelooflijk geweldig cool: King Kong 3D. Wij hadden weer iets lames verwacht met 3D-brilletjes en een filmpje, maar hell, wat Peter Jackson voor Universal heeft gemaakt is de enige manier waarop 3D vanaf nu nog zou mogen gebruikt worden. Fenomenaal is een understatement, en “een beetje bang” ook.

IMG_1424.jpg

Eerste aumagad moment van de dag: de Delorean! Uit Back to the Future! *kelly goes slightly mad* En daarna! WISTERIA LANE! Uit Desperate Housewives! Waar ze volop aan het draaien waren, en alles. Man toch.

IMG_1440.jpg

Ook cool: een echt kapot vliegtuig uit een zotte scène van War of the Worlds (denk ik. Maar vergeef me als ik verkeerd ben, mijn interesse in films is gestopt ergens vlak na de eerste Jurassic Park.)

IMG_1444.jpg

Over naar wat twee jaar geleden met voorsprong één van mijn favoriete attracties in Florida was: The Simpsons.

IMG_1458.jpg

Volgens mij is het zelfs één van mijn favoriete attracties ooit van heel de wereld, en aangezien ik mijn enthousiasme in Florida niet kon delen met mijn geliefde omdat hij er zo misselijk als een otter uit kwam en er zo goed als niks van heeft gezien deden we het nog eens over. Youri is deze keer net niet misselijk geworden, en hij moest toegeven dat The Simpsons inderdaad keihard rockt. Ik moest toegeven dat ik zelfs vergeten was hoe ongelooflijk goed hij was. Als je ooit de kans krijgt: doen!

IMG_1464.jpg

Kelly is Marge, tihihi.

IMG_1469.jpg

Mijn enthousiasme kon niet op toen ik ook nog eens een prototype van de Hoverboards uit Back to the Future 2 onder ogen kreeg. Heb ik al eens gezegd dat ik Back to the Future 2 de meest geweldige film ooit vind? Van de wereld?

IMG_1493.jpg

Na Universal namen wij onze bolide richting Target, want we hadden eten nodig. Wie mij een beetje kent weet dat ik al een paar maanden hardnekkig verslaafd ben aan The Food Channel, en dus ook aan Everyday Italian with Giada De Laurentiis. Kijk eens wie het op een dealtje heeft weten te gooien met Target waar Piet Huyzentruyt nog een puntje aan kan zuigen.

IMG_1499.jpg

Dit is veel Vitamin Water.

IMG_1500.jpg

En dit zijn veel Cheese Balls.

IMG_1501.jpg

Daaaaaag!

IMG_1504.jpg

Reacties

 1. Mo vent, dat is dus écht alsof we erbij zijn, ik ben hier al geheel en al verslaafd aan een dagelijkse portie LA !! Traag internet of niet, doe dus vooral voort hé, denk op zo’n momenten eens vaag aan de werkende medemens die keihard uitkijkt naar het avondlijk ontspanningske met die verhalen. Dankuwel.
  Oh ja en GENIET ervan !

 2. Mirjam

  Kelly, kunnen jullie niet vaker op vakantie? Je schrijft geweldige reisverslagen.

  Maar onze tips over waar je celebs kunt ontmoeten heb je helemaal niet nodig. Jullie struikelen er bijna over. ;o)

  Wederom leuk!

 3. tomadde

  De DeLorean! Ik zweer het u maat. Als ik ooit de lotto win (which should be any day now) koop ik mij ne grijzen DeLorean. En ik laat er een fakeass fluxcapacitor in nabouwen en al jong!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>