lilith trouwt in Las Vegas

duiven1.jpgIk hoor het mezelf nog zeggen. “Ja, we gaan trouwen, maar het is eigenlijk niet zo serieus. Het is eigenlijk een beetje om te lachen, met Elvis en al.”

En toen kwam Las Vegas plots in zicht, en met Las Vegas mijn schoonouders en schoonbroer die speciaal een weekje waren overgevlogen voor den trouw. En ze hadden het kleedje bij dat ik een paar maanden geleden om te lachen had gekocht. En toen moesten we plots naar een officieel bureau, om een officieel trouwdocument te gaan halen. En stond ik ineens tussen de andere bruidjes to be, in te vullen dat dit mijn eerste huwelijk was. :unk:

IMG_1957.jpg

En plots was mijn trouwdag daar, en moest ik mijn kleedje aandoen. En me schminken. VOOR MIJN TROUWDAG. :aah:

IMG_2001.jpg

En toen ging het plots snel. Er was een kapel, en er was een minister. Er moest een getuige aangeduid worden, en voor ik het wist kwam de Elvis van mijn dromen de kapel binnen, bracht hij me naar het altaar op de tonen van “I can’t help falling in love with you”, en in twintig minuten waren we getrouwd. En het was cool. En grappig. En mooi. En achteraf was ik precies meer onder de indruk dan dat ik verwacht had.

IMG_2006.jpg IMG_2033.jpg IMG_3070.jpg Afbeelding 3.jpg iDEFD4DF6-57C0-4D87-90B6-909C35783068.jpg IMG_2052.jpg IMG_2055.jpg

Het was een geweldig leutige dag, veel leuker dan ik me op voorhand had ingebeeld, ik geef dat toe. En dankzij alle smsjes en mailtjes en berichtjes was het alsof heel mijn vleeskleurige kapel vol zat met vrienden en familie. En toen het voorbij was moesten Youri en ik toegeven dat we het eigenlijk toch wel heel cool vonden, dat we plots getrouwd waren, op een maniere.

Misschien was het dan toch wel niet helemaal om te lachen after all. <3 *crowd goes aaaah* (de kleinere foto's met Elvis zijn van de fotograaf, en gestolen van zijn site wegens nog niet betaald. Tihi.)

Reacties

 1. Ingrid

  Woohoo ! Proficiat ! Jullie zien er stralend uit !!! Een lang en gelukkig en gezond leven samen !

 2. Ooooh, hoe ontroerend, hoe mooi!!! Die eerste foto van jullie in de kapel is prachtig (de foto voor de foto’s van de fotograaf), jullie zien er stralend uit! Dikke proficiat en geniet nog maar lang na van die prachtige dag!!!

 3. gobiche

  Hoe je ook zegt dat het voor te lachen is en dat het met Elvis is en … Op het moment dat je JA zegt (of in jullie geval YES) doe je het toch niet zomaar, dus ’t is normaal dat je er achteraf meer van onder de indruk bent dan je dacht. Jullie zijn getrouwd zoals jullie dat het liefste wilden: dus PROFICIAT en geniet van elkaar!

 4. Aww, hoe schattig, dat ringske! Proficaaaaaaaat!
  En ik ben akkoord met “gaat en vermenigvuldigt u”: Lilith met een baby, wat voor posts gaat dat geven, zeg? Ik ben nu al nieuwsgierig!

 5. Heel leuk, je kan het allemaal nog offcicieel maken hé als je wil! In elk geval leuk dat er er een paar mensen kwamen op dit samen met jullie te doen, zij gaan daar volgens mij niet zo licht over!
  Anyway gefeliciteerd met jullie Huwelijk! Als het nu officieel is of niet, maakt niet uit!

 6. Cool! en nogmaals felicitaties aan the both of you. De foto’s van de fotograaf zien er eigenlijk maar een beetje flets uit, of is dat omdat ze gestolen zijn?

 7. Het contrast tussen jouw prachtige jurkje en jullie glimlach enerzijds en die tacky Elvis anderzijds is hilarisch, maar toch: hoe schoon! Proficiat!

 8. superpa

  Wij hadden wel gezien aan jullie dat het toch wel tof was en leuk en cool, en Kelly was best wat zenuwachtig ook.
  Of het nu voor de lol was of niet voor ons zijn jullie nu echt getrouwd punt uit.

 9. oooooooh :-) Klinkt als een superleuke dag, en dat voor iemand die eigenlijk nooit ging trouwen ;-) Zou dat ook nog wel zien zitten, zo’n Elvis erbij. Proficiat! Coole foto’s en cool kleedje!

 10. Mieke

  The weddingchapel of Jon Bon Jovi: oooh yeah!! :)
  Nen hele dikke proficiat voor u en uw ventje he ;)

 11. Een welgemeende ontzettend mega dikke proficiat voor jullie. Allee, vooral voor uw ventje eigenlijk want zoals u bestaan er geen 2 peis ik :D

  Proficiat!!!!!!

 12. Ik heb een armbandje van haar, maar ik heb zelf persoonlijke teksten laten graveren op mijn bedeltjes, vond ik nog leuker! K ga binnenkort es kijken naar destelbergen waar ze haar spulletjes te kijk legt want op de website ziet dat er helemaal anders uit!Maar k ga de rest eens persoonlijk mailen!
  groetjes

 13. @missjuly: neen, dat moet nog officieel gemaakt worden. We moeten nog eens zien welke voordelen dat heeft, ik weet nog niet of we het gaan laten doen of niet.

 14. Linda Findeis

  Proficiat! In dezelfde kapel, met dezelfde grappig Elvis-imitator, hebben wij in oktober 2013, onze huwelijksbeloften hernieuwd. Leuk he zo’n ceremonie :) Ik moest er zelfs van huilen, vond het zo ontroerend :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>