En zo zat lilith ineens in Italië

italy.jpgOp werk-chillvakantie, bij die mens van Ideale Maten, dan nog wel, die er een bijzonder fijn huis heeft. In de hak van de laars, compleet met prachtige uitzichten, en eeuwenoude olijfbomen, en een geweldig lekker kokende gastvrouw, en mijn vent die voor het weekend overkwam en geweldige stadjes en indrukwekkende paasprocessies.

Ik leerde er artisjokken appreciëren, en wegfietsen voor straathonden die in de banden van mijn fiets probeerden te bijten. Ik was er helemaal onder de indruk van de verhalen van Italiaanse boeren en Londense moordzaakadvocaten. Ik dronk er veel wijn, at er zeer lekkere pasta, en schrok van zoveel paasmadness. Ik leerde zelfs een woord of vijf Italiaans.

Puglië is nogal de max, vind ik, en dat gevoel deel ik graag met jullie in tien beelden.

Gemarkeerd - 31.jpg Gemarkeerd - 32.jpg Gemarkeerd - 33.jpg Gemarkeerd - 34.jpg Gemarkeerd - 35.jpg Gemarkeerd - 36.jpg Gemarkeerd - 37.jpg Gemarkeerd - 38.jpg Gemarkeerd - 39.jpg Gemarkeerd - 40.jpg

Moge jullie paasweekend minstens even fijn geweest zijn. :) En nu terug au travak!

Reacties

 1. lilith

  @Marleen: jij kende Ideale Maten niet? Allez jong, wat een cultprogramma. :)

  En dat bruine ding is Nocciolino, ijs met koffie en nootjes. :)

 2. BVdE

  Ik voorspel een terugkeer van Ideale Maten 2.0.
  De sterren hebben nooit beter gestaan!

 3. Als ge er nu in ’t vervolg gewoon wil bij zetten wie dat is, moet ik het niet googelen, eh! ‘k Heb het toch gevonden, neh. Ziet er leuk uit daar, maar overal waar ’t warm is, vind ik wel leuk, dus. Zeg, en wat is dat vies looking bruin ding in dat glas?

 4. marraintje

  Je foto’s geven ons echt goesting om nog eens een vierde keer terug te gaan naar Torre d’el Orso (enkele kilometers verder dan Lecce). Zon, zee, lekker eten…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>