lilith post wat instagrammetjes

kalenderblaadje7.jpgIk had het nooit kunnen vermoeden, dat er nog een foto-app voor iPhone zou komen die mijn liefde voor de Hipstamatic zou weten aan te tasten. En ik ben heel lang niet geplooid, maar het moet gezegd: met Instagram kan je toch ook wel heel fijne foto’s maken. Dat bewijst zij trouwens ook, samen met een hoop Twitteraars en Facebookers die ook verkocht lijken. Aangezien niet al mijn foto’s van een hele week even verhaalwaardig zijn zou het wel eens kunnen dat ik er aan het einde van elke week nog een foto of vijf doorjaag die het niet gehaald heeft. Deal? Deal.

insta1_1.jpg

Wat je ziet: ik, of toch een deel van mijn hoofd, in licht dat mij aanstaat.
Wat je niet ziet: dat ik me dood aan het vervelen was, op de trein van Ieper naar Kortrijk. Een trein die ik vroeger een miljard keer heb genomen, maar nu dus nog maar zelden of nooit. Misschien moet ik het meer doen, want het licht zit daar precies wel goed.

insta1_2.jpg

Wat je ziet: een trapje naar een achtertuintje in Ieper.
Wat je niet ziet: dat het een seconde later ernstig dikke druppels begon te regenen, waardoor mijn iPhone nat werd, en daarna ik ook nogal.

insta1_3.jpg

Wat je ziet: een zak snoep, in de cinema, op een Avant-première van Flair.
Wat je niet ziet: hoe mooi ik One Day vond. Hoe verliefd ik was op Jim Sturgess. Hoe blij ik was dat ik de film mooi vond, want ik vond het boek al compleet fantastisch, en dan kan dat allemaal alleen maar keihard tegenvallen. Maar het viel niet tegen. Hoe hard ik mijn eerste zoon Dexter wil noemen, maar niet mag van Youri omdat dat hem doet denken aan laboratoriumnerdjes of seriemoordenaars. En dat terwijl iedereen weet dat ik het keihard heb voor laboratoriumnerdjes en seriemoordenaars. :huilie:

insta1_4.jpg

Wat je ziet: een heel klein deel van mijn uit de hand lopende hoop tijdschriften.
Wat je niet ziet: dat ik er een hoop van heb weg gedaan, maar geen afstand kan nemen van al mijn kooktijdschriften. En dat dat een probleem aan het worden is.

insta1_5.jpg

Wat je ziet: aumagad, ninjakoekjes, lilith!
Wat je niet ziet: hoe lekker ze ook nog eens waren, eens gebakken. <3 En zo hebben we week één keihard doorstaan zeg, hastn. Het was fun, moeten we nog doen!

Reacties

 1. Leuk! Ik ben aan beide verknocht. De ene (hipstamatic) voor het snelle werk en de andere (instagram) voor het meer bedachtzame werk.

 2. Fie

  One day… De eerste dag?
  Das één van die boeken die zo mooi staat te wezen in mijn boekenkast. Misschien toch eens aan beginnen dan? Of eerst de film?
  Die eerste foto is trouwens heel mooi.

 3. aha, ik vroeg mij al af waar al die views bij mij vandaan kwamen :-)

  @ ineken: ik snap da dus niet, dat je zegt: hipstamatic voor het snelle werk… dat duyurt dus eeuwig voor die foto’s verwerkt worden door dat programma en ik vind ze bijna altijd lelijk en erover…

 4. Ann

  Lilith…waar koop jij de ‘Jamie’, dat tijdschrift vol lekkere dingen?! Ik heb dat tot nu toe alleen maar gevonden in Nederland, in het Nederlands uiteraard. Maar dus nog geen Engelse versie tegengekomen, in mijn lokale bookshops op den boerenbuiten.

 5. @Ann: volgens mij verkopen ze de Nederlandstalige versie in de Delhaize bij ons, en heb ik de Engelse van de International Magazine Store op de Meir, of op de luchthaven ofzo. Denk ik. :)

 6. jessie

  Oh my god!! Je had hier gewoon al kei hard de naam weggegeven zeg!!???? How Cool Is That???

 7. Haha, I know, daar werd ik dus na de geboorte door mijn schoonbroer op gewezen. Aangezien Youri het toen nog echt niet zag zitten dacht ik er geen kwaad mee te doen, en toen hij uiteindelijk toch ineens akkoord ging was ik dus al lang vergeten dat ik dit ooit had gepost. :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>