lilith wil hem buiten

kalenderblaadje2.jpgNa reüniefeestjes die laat eindigen moet er natuurlijk vooral veel in zetels gevegeteerd worden in slobbertenue en in het geval van mijn halve trouwboek tv gekeken worden like it’s nobody’s business. Naar de vierde Harry Potter, in dit geval, want wij kwamen bij het verschijnen van de laatste film tot het besef dat we daar nog geen enkele van hadden gezien. En dus wordt er op luie zondagen al eens een effort gedaan om achter de hip kids en de feiten aan te hollen.

tftcdag2.jpg

Zo zo hard niks voor mij, dat.

Ik heb het totaal niet voor films, al helemaal niet als ze langer dan vijf minuten duren. Ik zie er dan ook gemiddeld anderhalve per jaar, als het goed gaat. Series? Same thing. Can not be bothered. Ik heb het ook helemaal niet voor onze tv, en voor tv’s in het algemeen. Verder dan geen toelaten in onze slaapkamer ben ik tot op heden niet geraakt, maar als het van mij afhing ging hij de deur uit, in al zijn glanzende plattigheid. Alleen vrees ik dat ik dan alleen in de zetel zou mogen zitten terwijl Youri bij de buren tv gaat kijken. Niet mijn idee van een goed huwelijk.

Die nacho’s met gesmolten kaas en jalapeno pepers vind ik dan weer helemaal toppie, trouwens. Ik ben geen totale hater ofzo.

Reacties

  1. Lennie

    Geef mij zo’n nachobakje, nu! Man dat ziet er heerlijk uit.
    En wat betreft Harry Potter… Geef mij maar de nacho’s :)

  2. @Lennie: en supermakkelijk te maken. Nacho’s in overschaaltje strooien, jalapenopepertjes (die van ons komen uit de Albert Heijn, omdat we ze hier niet vonden, maar andere pepertjes gaan ook) erover strooien, dan geraspte cheddar erop en een paar minuten onder de grill.

    Perfect comfort food!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>