lilith zou hem in een doosje willen doen

kalenderblaadje15.jpgSommige dagen zijn zo mooi dat je ze in een doosje zou moeten kunnen steken, om binnen een paar maanden weer boven te halen als het grijs is en druilerig, en je al heel de dag rondloopt met een hoofd vol snot en een lichaam dat maar niet warm wil worden.

Soms zijn die dagen aan het begin nog een beetje vermomd, met een afspraak die je een week eerder met veel tegenzin in je agenda hebt gezet. Zaterdag 11 uur. Omdat je er niet langer onderuit kon. Omdat je eigenlijk al een jaar aan het vergaan was van de pijn. En dat je een uur later dan buiten komt, compleet pijnloos, en dat de zon schijnt en dat er dan een dag over je neerdaalt die zo mooi en perfect is dat je er zes doosjes mee zou willen vullen.

insta3_1.jpg insta3_2.jpg insta3_3.jpg insta3_4.jpg insta3_5.jpg

Bliss.

Reacties

  1. Gettie

    23 maart 2013 and coming closer to today, how strange sounds this then?

    Maar allez, kijk ne keer hier, hoe schoon en mooi en knap en gestroomlijnd en geheimzinnig en in contrast(!) en en en ….. sta je op de laatste foto!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>