lilith deelt haar L.A. hotspots

kalenderblaadje36.jpgNeen, wat de mensen daar ook over zeggen, ik ben lang nog van de slechtste niet, en als ik een ander kan helpen met leuke adresjes voor op vakantie in Los Angeles dan draai ik daar mijn hand niet voor om. Daarnaast is het ook nog gemakkelijk for future reference, so here goes: mijn absolute topadresjes in Los Angeles. Doe er uw voordeel mee!

* fijnste “aumagad, ik wil hier alles kopen en ik heb eigenlijk niks nodig“-winkel:
Kitson, op een paar plekken in de stad, maar mijn voorkeur gaat uit naar die aan de pier van Santa Monica, vooral omdat het de enige is waar ik al ben binnen geweest. Kitson is de max, ik koop er altijd dingen die ik niet nodig heb. EN! Ze hebben een boek van Boo!!!

tftcdag36_1.jpg

We love Boo. <3 <3 We do. * coolste rommelplek:
The Melrose Trading Post, elke zondag op de parking van Fairfax High School. Ik ken persoonlijk geen coolere rommelmarkt, mede doordat wij er vorig jaar een geweldig cool lampje scheef sloegen en mijn vent dit jaar over the moon was met deze aankoop: inkomkaartjes voor Disneyland uit 1963. He’s a geek like that.

tftcdag36_2.jpg

* coolste meubelwinkel. TER WERELD.
H.D. Buttercup. Man toch, als ik ooit het grote lot win dan ga ik daar alles kopen dat ik kan vastgrijpen. Ik meen het.

tftcdag36_3.jpg

* lekkerste hamburger:
Als je de rest van Hollywood mag geloven In-N-Out Burger op Sunset Boulevard, maar ik ben niet echt hamburgerminded dus ik was niet overtuigd. Al helemaal niet toen vandaag bleek dat heel Hollywood op de parking alles stond te blokkeren, en heel het restaurant echt stampievol zat. Niet te vatten, vond ik. En toen beet ik in this baby.

tftcdag36_4.jpg

Believe you me. Really good. Really really good. En ja, ik beloof het, vanaf volgende week kick ik weer af van levende wezens eten. No stress, levende wezens.

* fijnste boekenwinkel:

Book Soup op Sunset Boulevard. Omdat elke boekenwinkel ter wereld zo’n fijne selectie zou moeten hebben met briefjes van de staff met persoonlijke recommendations op. Handgeschreven. Echt, ik zou kunnen trouwen met Book Soup.

tftcdag36_5.jpg

* meest schandalig lekkere donuts:
Weten jullie nog? Dit filmpje? Ik moest en zou erheen, wat ik dan ook deed, en hemeltje hemeltjelief: de mini-donuts van den John, ze sloegen niet alleen mij omver, maar ook mijn vent, zijn vader, én zijn moeder (die hier ook zijn na een omzwerving van een paar duizend kilometer langs de Route 66, nvdr.).

tftcdag36_6.jpg

Is dat niet de meest amazing machine ooit?!

tftcdag36_7.jpg

THEY ARE A SCANDAL. En hier te scoren.

Ik overweeg serieus om zo’n machine naar België te halen en donutbakkend rijk te worden. How about that, huh?

Reacties

  1. Laurence

    En uiteraard ben je even elegant skeelerend als ons Astrid die mini-scandals gaan opzoeken hè?

  2. Oh my dizzyness! Ik koop ook het liefst totaal overbodige dingen , maar o zo toffe gadgets, meestal koop ik dat om weg te geven, mja, ik voel me iets te oud om mijn huis daarmee vol te stouwen!
    groetjes

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>