lilith doet een bordjesspecial

kalenderblaadje35.jpgEn toen kwam ik ineens tot het besef dat ik nog geen instagrampost heb gedaan deze week. Azo niet beginnen hé zeg lilith. Bij het doornemen van mijn laatste week in Instagram merkte ik ook nog eens op dat ik opvallend veel bordjes heb gefotografeerd. Een rode draad, zowaar. Misschien zelfs een invalshoek.

Tijd voor een special, zeg ik!

tftcdag35_1.jpg

Te beginnen met de traditionele inzuip voor we op vakantie vertrokken, die me deze woozy foto en een al even woozy avond opleverde. Good times were had by all.

tftcdag35_2.jpg

Starbucks Hollywood op onze eerste ochtend, y’all. Lachende appelsientjes zijn te cute.

tftcdag35_3.jpg

Youri had een bijzonder blij weerzien met het kraampje waar verse citroenlimonade wordt gemaakt. Met de yoghurt hadden wij dan weer totaal niks te maken, en laat ons dat vooral zo houden.

tftcdag35_4.jpg

Ze verkopen daar trouwens ook duizend smaken slush en smoothie. Of toch minstens negen.

tftcdag35_5.jpg

En afsluiten doen we met mijn persoonlijke favoriet, namelijk het bordje in het toilet van ons huisje. Keleenix? Fascial? Laat ons hopen dat de immer vies kijkende huisbaas even slecht is in onschuldige toeristen vermoorden als in spelling.

Reacties

  1. O my. Ik ging net roepen tegen mijn scherm dat dat eerste bordje zo keihard gelijkt op dat van de Vauban. En dat dat toch niet kan dat ze dat in dat wilde Amerika ook hebben. Tot ik inzuip en voor vakantie las.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>