lilith doet van week in beeld

kalenderblaadje28.jpgWat zie ik daar aan de horizon? Komt hij werkelijk in zicht, het einde van blogweek 4? Ge moogt gerust zijn, en ik hoop dat jullie het nog altijd even hard zien zitten als ikzelf, want nog maar amper achtenveertig weken te gaan. Wij komen er wel! Weken voor een welverdiende streep verlof zijn altijd oke, al moet ik toegeven dat ik toch nogal wat tijd heb gespendeerd al van “joengen ik heb geen goeste meer he zeg” doend tegen al wie het wilde horen.

Maar goed, waar zijn die beeldekes?

tftcdag28_1.jpg

Ik ben zo iemand die ineens een krop in de keel kan krijgen van alle schoonheid rond paaltje 11.7, ja.

tftcdag28_2.jpg

Als Scarlett Johansson haar gat mag tonen, dan ik mijn benen.

tftcdag28_3.jpg

Die horen trouwens bij dit hoofd. Neen, ik heb niet zelf mogen kiezen.

tftcdag28_4.jpg

Soms weet ik het ook allegader niet meer.

tftcdag28_5.jpg

Kijk daar! Vijftig jaar emancipatie van de moderne vrouw down the drain in één foto.

Op naar week 5!

Reacties

  1. Hup Lilith hup! Fantastische onderneming, mooie plaatjes, en ik heb deze week meermaals dubbel gelegen van het lachen. Ik vind nog 48 weken een leuk vooruitzicht :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>