lilith telt al een beetje af

kalenderblaadje17.jpgBinnen betrekkelijk afzienbare tijd kruipen de mister en ik op het vliegtuig richting Hollywood. Niet voor het werk, zoals iedereen lijkt te vermoeden als het woord valt, maar gewoon, op vakantie. Want ja, wij vinden Los Angeles allebei compleet super. Jaja echt, Los Angeles, dat hedde gijlie niet verkeerd verstaan.

Aan de vreemde blikken waar wij na zo’n uitspraak al een paar keer mee te maken kregen menen wij te merken dat dat door nogal wat mensen als een vreemde afwijking wordt aanzien, maar serieus: ik kan eigenlijk al bijna niet meer wachten.

De TMZ-tour is keihard geboekt, samen met nog een paar andere geweldig leuke dingen, en ik wil ook graag een hoop van de adresjes frequenteren die in dit superfijne boek staan dat ik vorig jaar cadeau kreeg van vriendin J.

tftcdag17.jpg

Wedden dat jullie ondertussen nog wat tips hebben voor dingen die ik over het hoofd zie? Restaurantjes waar we zeker naartoe moeten, bijvoorbeeld? Of plekken waarop we het meeste kans hebben om Den John tegen de kletsekop te lopen?

Laat maar komen!

Reacties

  1. Gaade gij dan ook rondrijden in zo’n “totally pimped out, chromed out jeep truck mobile”? (draait nu met de ogen)

  2. Ik moet hier een beetje van wenen van dit bericht … Wij zouden tegen supergoedkope tarieven in november nog een keer naar Californië/Nevada afzakken tot we door kregen dat het daar best wel koud is dan … Ik heb het vriendje al gezegd ‘I NEED TO GO TO THE USA anders hysterisch gehuil de komende weken!!’ :)

  3. Als je nog eens naar Las Vegas afzakt heb ik de tip van de eeuw (waarvan ik vrij zeker ben dat je het geweldig gaat vinden) laat maar weten!

  4. @ysabje: jaja, ik denk dat we internet hebben in ons huurhuisje, dus dat komt in orde. :)

    @Lynnie Minh: nope, geen Vegas, maar geef de tip toch maar voor eventueel ooit nog eens. ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>