lilith schippert tussen glam en margi

kalenderblaadje34.jpgHet is toch best raar hoe dat hier allemaal gaat in Los Angeles. Het ene moment wandel je door The Grove (de Disneylandachtige shoppingstraat waaruit ik niet weg te slaan ben omdat de Farmers Market ernaast ligt) en zie je er tv-opnames, het andere moment kom je thuis en zie je wat je net live hebt gezien op den televies. Het ene moment rijd je naast een bus vol knappe dansende wijvekes, het andere zie je op tv dat het de goddesses van Charlie Sheen waren die reclame pleegden voor een show op The Comedy Central. Het cafĂ© waar je ’s ochtends at zit ’s avonds in het showbizznieuws omdat er een paar uur later een Kardashian kwam binnengewandeld. En Dancing with the Stars, waar ze hier heelder dagen over lullen? Dat wordt hier een blok verder gefilmd, op die hoek daar waar alle mensen heeltijd staan te wachten op een handtekening van de hermafrodiete dochter/zoon van Cher.

Als smalltown chick moet ik toegeven dat ik dat allemaal nogal zotjes vind. Het is hier zo happening, man. Den televies, dat gebeurt hier gewoon allemaal onder onze neus.

Omdat het ook niet op elk moment even glamour en glitter moet zijn zijn er gelukkig nog meer dan voldoende mensen die dat hier allemaal een beetje out levellen.

tftcdag34_1.jpg tftcdag34_2.jpg tftcdag34_3.jpg

God bless them.

Reacties

  1. BVdE

    Ben ik nu de enige die ziet dat die sokken keigoed samengaan met dat T-shirt uit foto 1? #callmejani

  2. Schitterende foto’s en fantastisch one-liner (je laatste zin). Die Amerikanen, toch. Ik hoop maar dat mijn kinders later meer smaak ontwikkelen…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>