lilith wil alles opeten

kalenderblaadje33.jpgJe kan de maagverkleining in het meisje steken, maar je kan de reden voor die maagverkleining niet uit het meisje halen. Als dat meisje ook nog eens in Amerika verzeild raakt, dan wordt dat soms een beetje risky. Er zijn hier namelijk geweldig veel dingen die opgegeten kunnen worden, en die ik wil proeven, waardoor ik het liefst vijf keer per dag zou eten. Oke, make that six. Al helemaal als ik ook nog eens op de Los Angeles County Fair terecht kom, een soort Sinksenfoor maal twintig, maar dan met veel meer eetkraampjes.

tftcdag33_1.jpg

I mean komaan! De keuze laten tussen non-fat yoghurt, of chocolate dipped bacon? I DIE.

Net als bij het zien van gigantische klompen kalkoenbil, of de neiging om letterlijk alles in de frietpot te gooien, gaande van avocado’s tot Twinkies.

tftc33_2.jpg tftcdag33_3.jpg

De max. De County Fair, dat is in mijn geval met een verwilderde blik van het ene kraam naar het andere staren, mijn hersenen tilt voelen slaan door alle keuze die ik heb, en dan uiteindelijk toch gaan voor die van het gezondste verstand, in plaats van voor een emmertje om een paar minuten later boulimisch in te liggen kotsen.

tftcdag33_4.jpg

Sushi. I know, ik mag niet. Serieus mea culpa, oh kip van de zee. Tonijn is nooit een verstandige keuze.

Maar als ik ook maar iets kan doen om de chocolate dipped bacon van de uitsterving te redden, dan neem ik mijn verantwoordelijkheid op. En dat, beste vrienden, zou bij iedereen een natuurlijke reflex moeten zijn.

Reacties

 1. Amerikanen hebben heel vreemde eetgewoonten, dat wist ik al. Maar spek met chocolade, dat slaat werkelijk alles! Ik kan me niet inbeelden dat dit eetbaar is!
  prettige reis!

 2. Mieke4u2

  Goed omschreven van die maagverkleining en heul errug herkenbaar ;)
  Als ik me niet vergis was je de vorige keer als je ginder was toch eens serieus uit de bocht gegaan ivm eten waardoor je je niet zo lekker voelde he…?
  Maar hey, na deze county fair heb je wél -driemaal hoezee- dé donutzaak van den John ontdekt he!!!!!
  * stikjaloers *

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>