lilith zoekt afleiding

kalenderblaadje29.jpgIk vlieg niet bijzonder graag, ik. Vroeger omdat ik bij het minste geluidje bang was om neer te storten, tegenwoordig vooral omdat ik me na een uur in de lucht al stierlijk begin te vervelen en ik de gedachte aan nog eens elf uur langer bij momenten simpelweg niet aankan. Slapen op andere plaatsen dan in mijn bed is een talent dat mij niet eigen is, dus ben ik diegene die heel de vlucht lang jaloers zit te kijken naar die hastn die aan boord komen, hun ogen dicht doen en slapen tot in Los Angeles. Hoe hard de max moet dat niet zijn?

Ik heb wat boeken gedownload voor op mijn Kindle, een paar weekendkranten en tijdschriften voor op de iPad ( de app van Zinio is keihard de max trouwens, voor die tijdschriften. The International Magazine Store in uw rugzak, y’all!) en misschien krijg ik mezelf wel zo ver om een film te bekijken. Maar toch. Wie nog tips heeft om ervoor te zorgen dat zo’n vlucht net iets aangenamer passeert, die mag ze altijd achterlaten in de comments. Een kick ass documentaire die online te vinden is, of een serie die ik moet checken, bijvoorbeeld.

Slaappillen zijn dan weer geen goede optie.
Ik hallucineer daarvan over de Planckaerts, weet ik uit een bijzonder foute ervaring.

tftcdag29.jpg

GAWD, KIJK DAN TOCH NAAR DIE DEMONISCHE GRIJNS! :aah:

Voor de rest sta ik eigenlijk open voor alles.

Reacties

 1. Oeps, een stuk in uw kraag drinken zal ook al geen optie zijn zeker! Maar goed, dan vrees ik dat je het met je boeken zal moeten doen! Enne nu ben ik natuurlijk wel wreed curieus waar je naartoe vliegt, want aheum ik heb een vliegtuig in mijn buik, zou nogal meer op reis gaan als mijn budget dat zou toelaten!
  groetjes

 2. BVdE

  Jan Claeys meenemen, je volkappen met gratis gin-tonics en dilemma’s oplossen à la Ignace Crombe doen of je duim afhakken. De tijd vliegt!

 3. Hooch

  Docu’s: Exit through the gift shop, Food Inc, Waiting for Superman.

  En anders: een paar comedyshows ofzo (Ricky Gervais heeft er een stuk of 3 van meer dan een uur, da’s een pak gevuld).
  Je riskeert enkel raar bekeken te worden als je ineens in lachen uitbarst.

 4. Evi

  Spelletjes downloaden op de iPad! Ik heb voorlopig al Kolonisten van Catan, Carcassonne en Ticket to Ride en kan me daar uren mee bezighouden (en dan zijn er zeker nog vele die ik nog niet ontdekt heb…)

 5. Als je één film bekijkt, laat het dan ‘Juno’ zijn. Die heb ik vorige week nog aan boord gezien, moet zowat de vijfde keer zijn geweest. Ik heb ook nu weer de ogen uit mijn kop gebleit op het einde, redelijk gênant op een vliegtuig. Maar de tijd vliegt om, je hebt er geen gedacht van! :)

 6. Persoonlijk ben ik een keiharde fan van slaappillen op het vliegtuig. Maar wel enkel als er iemand naast mij zit die ik ken, want ik droom dan heel levendig (echter niet over de Planckaerts) en wil achteraf toch telkens even bevestigen of ik echt niet opgestaan ben en voor heel het vliegtuig mijn ontroering over de felgekleurde lichtjes beneden op de grond heb uitgeroepen.

  Wat Elke zegt, wenen in het vliegtuig, ik ken dat maar al te goed. Zo las ik het boek “tuesdays with morrie” en zat ik te blijten, keihard, terwijl je vanaf pagina één weet dat die vent doodgaat.

  Of kijk ik naar die overdreven emo-chickflicks op het entertainment-system-dink en garantie produceer ik meer tranen dan een zaal vol jaren-90-tieners tijdens Titanic. Serieus, volgens mij doen vliegtuigen iets met ons hormonen ofzo.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>