lilith’s week in instagram

kalenderblaadje20.jpgEn zo is week drie ook weer properkes gepasseerd en is het weer tijd voor een overzichtje in foto’s. Week drie, ofte de week die mij voor het werk naar het buitenland bracht, de week waarin ik mezelf na zeker drie maanden herenigd zag met mijn bandopnemer en besefte dat ik dat eigenlijk nog altijd best graag doe, interviewen, en de week waarin de zon heel af en toe eens scheen, en ik erop stond om er elk moment dat dat het geval was een foto van te nemen. Elk zijn eigen folietje.

insta_20_1.jpg

ZON!!!

insta20_2.jpg

Hello, old friend. <3 insta20_3.jpg

Het was ook de week waarin ik om kwart voor één des middags op café verzeild raakte met mijn vader. Mijn vader is de man die het niet nodig acht om zijn bast met mijn blogpubliek te delen. Trouwens.

insta20_4.jpg

Er was ook veel champagne en blote borsten.

insta20_5.jpg

En, dat zien jullie goed, een broden Eiffeltoren!! Ik heb ook een foto van de echte, maar die hebben jullie waarschijnlijk al eens gezien. Kan eventueel wel aangevraagd worden via mail ofzo.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>