lilith doet van hiep hiep

kalenderblaadje67.jpgJa, hoe gaat dat met broers? Eerst is dat klein en irritant, en spendeer je vele uren in je slaapkamertje, biddend tot Jezus dat hij die kleine lastige aap zou komen inruilen voor een zusje. Omdat zusjes minder hard de neiging hebben om het haar en de tenen van je barbiepoppen af te knippen. Aja. En daarna wordt dat groter, en blijkt dat het al bij al wel nog meevalt, en nog later valt dat zelfs allemaal zo goed mee dat je soms geweldig hard moet fronsen als je mensen hoort vertellen over de vreselijk slechte band die zij nog altijd hebben met hun broers of zusters.

Hoe groter dat wordt, hoe minder ge dat ziet, met zijn eigen madam en sinds kort zijn eigen huis en bedrijf en allemaal grote mensendingen. Maar ik ben nog altijd geweldig trots, vanop een iets grotere afstand dan de slaapkamer naast die van mij, en vandaag is hij ook nog eens jarig, de bovenste beste broer die ik heb. Wel zevenentwintig jaar, begot. Dat is een mooie sprook.

tftcdag67.jpg

Hiep hiep hoera daarvoor!

tftcdag67_2.jpg

Uit de grond van mijn hart, really.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>