lilith neemt het busje

kalenderblaadje49.jpgOp dit moment heb ik twee mogelijkheden. Of ik neem de weg door het donkere bos, een weg die geplaveid is met negatieve gevoelens, weerstand, herfstdepressies en koude, gure dagen waarop ik al bij het openen van mijn ogen denk dat ik beter zou blijven liggen tot ze weer voorbij zijn. Of ik neem het busje, dat me veel sneller op mijn bestemming brengt, waar ik mezelf volledig laat onderdompelen in liters heerlijke pompoensoep, mandarijntjes, okkernoten, herfstwandelingen en avonden waarop de sint aan wal komt aan de kaai in Ieper en ons huis gevuld is met klaaskoeken, warme chocolademelk en het geluid van enthousiaste neefjes en nichtjes.

Twee opties dus, waarvan ik uit ervaring weet dat ze een wereld van verschil maken. *maakt cirkel met vinger en steekt neurieënd een cinnamon and vanilla geurkaars van Anthropologie en wat theelichtjes aan*

Om maar te zeggen dat ik voor dit jaar mijn keuze al heb gemaakt.

tftcdag49.jpg

Reacties

 1. Lynn

  Pffff. Ik weet het nog niet. Ik weet dat ik voor het busje moet gaan als ik een béétje van deze periode wil genieten, maar ik ben echt nog niet toe aan handschoenen, mutsen, vertraging, niet-rijdende treinen, kale bomen,… Het probleem bij mij is dat ik warme chocolademelk, sneeuw en een kerstboom wel leuk vind, maar na 3 dagen heb ik het wel weer gezien en verlang ik naar kleedjes en sandalen.

 2. @Lynn: ik ook, maar als ik het erin blijf stampen dat ik de herfst geweldig vind dan gaat het toch precies een beetje beter.

  Dat het maar rap weer zomer is. :/

 3. Pompoensoep! Mandarijntjes! Vallende blaadjes! Fleece dekentjes! Koekjes bakken! Noten! Véééél noten! Nog meer vallende blaadjes! Handschoenen! Uw benen niet moeten scheren gedurende weken want ge draagt toch alleen maar lange broeken! Tegen uw lief aan kruipen omdat je het te koud hebt en dan merken dat zijn handen en voeten gewoon ijsklompen zijn waardoor je gillend door de kamer loopt en het op die manier wel weer warm krijgt! Extra lange, extra warme baden!

  Herfst. Ik ben daar precies wel voorstander van.

 4. Mirjam

  Super dat je dat voor me hebt uitgezocht zeg! De link laat helaas geen foto zien maar ik probeer nog even.

  Thanx!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>