lilith roept hoera!

kalenderblaadje45.jpgIk ga daarin eerlijk zijn: ik had het als kind niet mogen gedroomd hebben dat ik ooit nog de echtelijke sponde zou delen met een man van tweeëndertig. Want tweeëndertigjarige mannen, dat waren in mijn kinderogen toch mensen die naar hun einde aan het toelopen waren, van die saaie volwassenen met een echt beroep, een beetje kalend en met een bierbuik? Maar zie, niemand minder dan mijn echtgenoot bereikt vandaag die gezegende leeftijd, en mocht hij zich vorige week een beetje meer hebben ingehouden aan de donutstand aan de Farmers Market, ik ging zelfs kunnen zeggen dat hij nog best strak voor de dag komt.

tftcdag45.jpg

Jammer maar helaas.

Een bijzonder gelukkige verjaardag, [insert alle belachelijke koosnaampjes die ik voor je gebruik en waar ik niet voor durf uitkomen in het openbaar]. En doe er maar nog minstens een stuk of zeventig bij, bollie. [woeps]

Reacties

  1. haha, herkenbaar, mijn wederhelft is 37 geworden,bijna 40 dus en echt al ONGELOOFLIJK oud. Gelukkig draagt hij nog steeds te wijde broeken en skateschoenen, dat helpt:-).

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>