lilith vindt het een trieste dag

kalenderblaadje47.jpgWeinig idolatrie in mijn huisgezin, weinig plakboeken of lidmaatschappen van fanclubs, ook. Er wordt hier niet gesupporterd voor voetballers, en er is precies ook niemand specifiek toppezot van een bepaalde zanger of groep. Ja, ik ben nog altijd een beetje verliefd op Koen Wauters als ik hem drie woorden hoor zeggen op tv, maar dat is anders. Youri en ik lijken daar voor de rest precies een beetje onderkoeld in.

Dat lijkt zo, tot je door onze boekenkast gaat. En door de biografie├źn, en boeken over mensen die wij nogal geniaal vinden, hier. Een groot deel Walt Disney. Een beetje Richard Branson, en Randy Pausch. Aan mijn kant nog wat Herman de Coninck en Roald Dahl, aan die van hem wat Stanley Kubrick en Pablo Picasso. En aan beide kanten nogal wat Steve Jobs. Veel Steve Jobs.

Daarom vandaag geen foto, maar een filmpje. Jullie zullen het mij vast niet kwalijk nemen.

Here’s to the crazy ones.

Merci voor alles, Steve.

Reacties

  1. severine

    RIP steve!!! Stomme kloteziekte jammer genoeg!
    Weeral zo’n jong persoon en of het nu om een bekend iemand gaat of om iemand minder bekend … het blijft erg!!!

    Zelfs met heel veel geld valt moeder natuur niet te overleven! GRRRR het maakt mij zo kwaad dat er gewoon niets te doen valt tegen deze verschrikkelijke ziekte he!

  2. Kwaad zijn heeft weinig zin, blij zijn met elke goede dag en zo weinig mogelijk energie steken in negatieve dingen, dat is het enige, denk ik.

    En er niet van uit gaan dat we allemaal honderd jaar worden en nog alle tijd van de wereld hebben om de dingen te doen die we willen doen. Dat ook. :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>