lilith zegt yay voor Yelp!

kalenderblaadje55.jpgToen wij in Los Angeles waren heb ik zeker honderd keer uitgeroepen dat ze dringend moesten beginnen met Yelp in België. Zodat ik hier net als daar zou kunnen checken waar ze het beste ontbijt hebben in de buurt, in welke restaurantjes je het lekkerst kunt eten of welke winkels tegenwoordig helemaal de max zijn. Groot was dan ook mijn vreugde toen ik gisteren las dat het gewoon zo ver is: België heeft een Yelp! Wahey nog aan toe, zeg!

Er staat al wel redelijk wat op ook, maar vooral van de grootsteden, dus. Ik maak er mijn persoonlijke queeste van om de Westhoek op de Yelp-kaart te zetten, en ik vind dat jullie zich allemaal moeten registeren en moeten helpen, zodat het zich een beetje meer vult en ik weet waar ik dra nog eens moet gaan eten of winkelen. En ineens vriendjes worden met mij, dat zou de max zijn, en dan kunnen jullie binnenkort mijn review lezen van het restaurantje waar ik deze middag ging eten met een ex-collega.

tftcdag_55.jpg

Kunnen jullie ineens ook checken of het eten een beetje kon tippen aan het interieur.

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>