lilith zit er bijna door

kalenderblaadje62.jpgEen maand nadat we terug zijn gekeerd uit de Joe Es of Ee moet ik met pijn in het hart toegeven dat de laatste sporen van de reis zo goed als gewist zijn. De zak Rainbow Twizzlers was het eerst op, want die waren het lekkerste. Daarna was het tijd voor de Mountain Dew om tot de laatste druppel soldaat gemaakt te worden door Youri. Toen verdwenen de Lifesavers één na één, en Youri zit sinds gisteren ook door zijn voorraad mozzarella sticks uit de Target. Het is over, alles is op. Vanaf heden weer alleen nog maar Vlaamsche kost in onze crib.

Hoewel. Gisteren toch nog rap een ommetje gedaan langs de America Today, om nog wat laatste schijnbewegingen in te slaan.

tftcdag62.jpg

Voor biebie.

tftcdag62_1.jpg

En voor de meneer van biebie.

Daarna kicken we af, beloofd.

Reacties

  1. Hooch

    Ik heb me onlangs een tray Mountain Dew besteld. Als ik erop dump, mag je hem overkopen.

  2. @Hooch: voor Youri dan, ik dump bijna nergens meer op, behalve op frisdrank met suiker. Zelfs die Snapple, waar ze geen lightversie van hadden in Antwerpen, is al serieus tricky.

  3. Ik mis de Honey roasted peanuts! Of hebben ze dat hier ook? En ook de All you can eat buffets in Vegas … Hier thuis is het maar van de één soort gerechten :(

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>