lilith zou tekenen

kalenderblaadje42.jpgAls dat het wordt, dagen die al voor elf uur beginnen op een heet terras in de zon en weer eindigen in dezelfde zon op een ander terras. Als er kleedjes aan te pas komen die van heel de zomer niet uit de kast zijn geraakt, kleedjes met vlinders op, en net iets te diepe decollet├ęs. Als er meer dan voldoende tijd is om boeken te lezen, omdat de zon maar blijft schijnen en er geen enkele wolk aan de lucht is die het moment kan komen verknallen. Als er koelzakjes aan te pas moeten komen met cola light, en dekentjes om even op in te dommelen met het geluid van vrolijke vogeltjes op de achtergrond. Als het meer neigt naar slaatjes dan naar hutsepot en erwtensoep. Als het tekort aan zon zo groot is geweest dat iedereen eindelijk beseft dat er genoten moet worden, potverdorie, en naar buiten moet getrokken, begot. Als de enige keuze die gemaakt moet worden die is tussen een bbq in de zon, of een etentje op een tuinterras in de zon.

tftcdag42_1.jpg tftcdag42_2.jpg

Als de zonnebrillen barsten van de warmte, op 1 oktober.

tftcdag42_3.jpg

Als dat het wordt, doe mij dan ineens nog maar een paar kilo oktober extra.

Reacties

  1. Ik ben naar Brugge gaan wandelen! Ventje moest in Brugge scheidsrechteren! T was raar om al die winterkledij en warme laarzen in de etalages te zien!
    Morgen naar “Wonderland”!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>