lilith deed er vier

kalenderblaadje98.jpgDe achtennegentigste dag van mijn dertigste levensjaar bracht ik door op een bus, en op maar liefst vier kerstmarkten in Keulen. Ze hebben er daar zeven, dus dat valt al bij al nog mee. Of ik helemaal in de kerstsfeer ben geraakt of hysterisch gillend ben weggelopen lezen jullie zeer binnenkort in een krantenbijlage near you, maar hier zijn alvast een paar sfeerbeeldekes.

tftcdag98.jpg

Moet er nog kerstsfeer zijn?

tftcdag98_2.jpg

De ingang van de kaboutermarkt. We waren daar niet alleen.

IMG_3817.jpg

Ze drinken daar alcohol uit koffietassen, om te maskeren dat ze een probleem hebben.

IMG_3819.jpg

De dom. Hoe indrukwekkend is de dom? <3

Reacties

 1. Olé binnen dertien dagen sta ik daar ook met zoon, zijn canadees lief en mijne vent.Jihaa. En de dom is heel mooi, maar ik vind hem zo “zwart”, Heb de indruk dat ze hem es mogen zandstralen!

 2. Joke

  Het waren er wel 4 en 1/2. Je vergeet de kerst boot waar ze een hele twee euro entree voor vragen.
  Het waren dan nog Duitse euro’s.

 3. Ha volgende week rond deze tijd sta ik daar ook. Voor twee hele dagen dan nog! Heerlijk vind ik dat.
  Maar op een bus dat doen we nooit meer. Nu gaan we gewoon met onze eigen wagen. Hebben namelijk trauma’s opgelopen van die bus. Zijn wel twee heel leuke blogposts uit voortegekomen. :D

 4. Maaikel

  Ik heb de laatste tijd behoorlijk wat achterstand opgelopen in het volgen van jouw blogs. Maar toen ik de weekendbijlage van de Standaard las had ik zoiets van … hé toffe schrijfstijl … maar dat ken ik. Ben ik vlug gaan kijken naar de redacteur van dat stukje … inderdaad Kelly aka Lilith (en wij waren dat weekend eind november van vrijdag tot zaterdagmiddag met de Thalys … pure luxe + zo’n avondsfeer meemaken op de kerstmarkt op Neumarkt geeft toch iets extra

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>