lilith en een heerlijk avondje

kalenderblaadje82.jpgSoms moet dat niet meer zijn dan een Sint die met een hoop Pieten en een wit paard aan wal komt vlak aan onze deur, een paar fanfares en grote trommels om de spanning erin te houden, een hoop nichtjes en een neefje, een paar liter versgemaakte warme chocolademelk en sintmaartenskoeken met choco, crunchy speculaaspasta en chocoladehagelslag. Ow ja, en vlaggetjes! Veel vlaggetjes!

tftcdag82_1.jpg

Hij zat daar ergens, op dien boot.

tftcdag82_2.jpg

Maar vanachter het raam is dat ook wreed spannend, al is het maar omdat ik elk jaar denk dat de Sint van zijn zenuwachtig paard gekatapulteerd gaat worden. Ook deze keer scheelde het weer bijzonder weinig.

tftcdag82_3.jpg

Ook dit jaar was dit de boosdoener van veel “X heeft in mijn oog gestehehekt”-gesnotter, maar zoals andere jaren duurde het nooit lang en sneuvelde er geen enkele iris noemenswaardig.

tftcdag82_4.jpg

Pollepels are for chocolademelk.

IMG_3728.jpg

Beste koeken ooit.

tftcdag82_6.jpg

Dat kleine meisje dat heeltijd dolenthousiast riep “DE TROMMELS ZIJN DAAR!!!! WE MOETEN VLUG VERTREKKEN!!!!”? Zij.

Bij ons is het Sint-Maarten, trouwens. Morgen heel de dag spelen.

Reacties

  1. Oow , gezellige boel hé daar! Mijn 24 jarige Amaury in Canada, heeft nu ook wel een beetje heimwee naar SintMaarten. En de koeken zien er super uit, maar heden ten dage kost da geld zeg! Of hebde ze zelf gemaakt??
    Fijne sintmaarten!
    christa

  2. vliene

    Dat paard, ik vind dat ook iedere keer spannend. Maar ’t was weer een gezellige bedoening daar aan de kaai.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>