lilith had het niet eens gespeurd

kalenderblaadje99.jpgMaat, ik was zodanig bezig met de wilde voorbereidingen voor de jubeldag van morgen dat ik gewoon keihard over het hoofd heb gezien dat ik gisteren mijn vijftienhonderdste blogpost heb geschreven. Op tales from the crib dan, want hiervoor had ik nog andere blogs ook, die helemaal ter ziele zijn gegaan in cyberspace en misschien maar best.

Maar toch jongens: wat een feestweek!

tftcdag99.jpg

Ik durf deze bijna niet posten omdat het cijfertje dan niet meer zo mooi staat te blinken, maar kom, omdat gulder het zijt!

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>