lilith heeft vooral veel gegeten

kalenderblaadje76.jpgWeer een week voorbij, en van mijn voornemen om na dinsdag boefdag niks meer te eten ooit is bijzonder weinig in huis gekomen. De foto’s van de week hadden dan ook zo goed als allemaal iets met eten te maken. Laat ons afspreken dat die van volgende week zo goed als allemaal zullen verwijzen naar een ascetisch leven met maximum een glas water met citroensmaak in beeld, en heel wat woozy foto’s van ik die langs de vaart loop.

Anywayz.

tftcdag76_1.jpg

Mannekes mannekes, heb ik chili peper in mijn eten gedraaid deze week! Ik had er eentje nodig voor een vegetarisch recept dat ik uit een retro kookboek van Linda McCartney had gehaald, maar in de winkel moesten ze gekocht worden per vijf. En dus gooide ik in letterlijk al mijn eten zoveel chili dat Youri en ik in schuim en zweet stonden na elke maaltijd, en raakte ik verslaafd en ga ik vandaag nog vijf chili pepers gaan halen. Oh, the possibilities!

tftcdag76_3.jpg

Ik ontdekte ook witte silver needle thee, speciaal uit Japan geïmporteerd door mijn favoriete koffiehuis. Lekker man, en gezond, ’t schijnt! Perfect voor een zondagnamiddag aan de haard, wat ik dan ook maar deed.

tftcdag76_2.jpg

Ik bakte ook nog eens de perfecte cake, niet alleen volgens mezelf maar ook volgens al die ervan at. Anyone care for het recept, of sla ik jullie tegenwoordig een beetje teveel dood met recepten? Laat maar keer weten in de comments!

tftcdag76_4.jpg

Goed nieuws! Ik sloot ook weer vriendschap met de meeste mandarijnen, na een nieuwe poging en een paar goede ervaringen. Alleen ben ik wel lichtjes aan het overlopen naar het kamp van de bergappelsienen. Ook vreselijk lekker, en die hastn stellen mij veel minder teleur.

tftcdag76_5.jpg

Ook nog altijd wreed lekker: garden gourmet veggieburgers. Maar serieus.

Straks ga ik mij eens buigen over al jullie vreselijk interessante tips, en drie winnaars kiezen. Hou u dus maar vast aan de takken van de bomen.

Reacties

 1. Annelies

  Zeker geïnteresseerd in het recept… Volgende week is het “week van de cake” op school en de leerkrachten (waar ik dus onder val” maken cakes die ze dan verkopen aan de leerlingen ten voordele van een goed doel! Donderdag neem ik eentje mee naar school, dus het recept is zeker welkom.

 2. jessie

  Ook ik wil dat recept wel. Vooral benieuwd of het écht (nog!) lekkerder is dan dat van Sophie Dumont haar appelcake (online te vinden). Want écht, die cake, die moete ook is maken zulle!!

 3. Ann

  Hé, dit kon de titel zijn van mijn blog post, want ik deed deze week ook mijn best!
  Bedankt voor de tip van je favo koffiehuis. We smulden daar gisteren van lekkere appeltaart met heerlijke cappucino.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>