lilith is een sloor

kalenderblaadje94.jpgVierennegentig dagen is het geleden, dat ik bij de kapper ben geweest. Niet dat ik zo’n neuroot ben die zo’n dingen dag na dag bijhoudt, maar de laatste keer was precies op de dag dat ik met dit blogproject ben gestart. Mijn dertigste verjaardag, aja, want toen had ik ’s avonds een feestje en heb ik mijn wilde manen laten brushen. Niet eens laten knippen. Dat moet bijna zes maanden geleden geweest zijn, dan.

Is het eraan te zien? Hell yes. Moet ik er dringend iets aan doen? Ook, alleen wentel ik me dus al weken in het gemak van speldjes en elastiekjes en alles dat ervoor zorgt dat ik zonder froefroe in mijn ogen de deur uitkan. Met mijn haar dat ooit ros was, maar nu vooral flets, en met haarpunten die helemaal kapot zijn. En met strepen van ondefinieerbare kleuren die er ooit eens hebben ingezeten toen ik zestien was en nu keihard naar boven komen, geflankeerd door hier en daar een kleur dat zo dof is dat ik bijna vrees dat ik ook nog eens grijs word.

tftcdag94.jpg

IT IS NOT A PRETTY PICTURE, ZULLE.

Misschien moet ik mezelf als ultieme beloning voor honderd dagen bloggen binnenkort eens een ontsloringsdag cadeau doen. Dat ik een beetje toonbaar ben voor de festiviteiten. En misschien dat ik moet stoppen met dit soort berichten lezen. Dat zou ook wel eens kunnen helpen.

Reacties

  1. Een kappersbezoek zal je zeker en vast opfleuren. En staar je maar niet te blind op dat artikel.

    Laat je maar eens flink verwennen bij de kapper en dan toon je het ons wel op je blog. :-)

  2. Ann

    Ik ga morgen naar de kapper, na, tja…’t kunnen ook al 94 dagen zijn! Mijn echtgenoot keek mij vorig WE bezorgd aan en zei toen liefdevol: “Ge moet toch eens iets aan uw haar doen.” Normaal gezien zou ik bij dergelijke opmerkingen kwaad reageren dat hij beter eens naar zichzelf zou kijken en zo ;-) … maar hij had zo groot gelijk, dat ik maandag direct naar de kapper gebeld heb. Er zit totaal geen kapsel in, het krult in allerlei rare bochten en mijn froeroe is…een wildernis! Dus morgen laat ik mij eens goed onder handen nemen :-)

  3. Zijn er mensen die sterven van haarkleurproducten? Omg … je leest dat wel op die doosjes zo van eerst es ff testen op allergische reacties, maar dan denk je uitslag ofzo, niet dat er mensen effectief in een coma kunnen geraken. *iep*

  4. Zeg maar gewoon dat dat volgens de nieuwste mode is als mensen commentaar geven op je uitgroei (wat blijkbaar ook nog echt zo is). Mijn haar heeft de rare eigenschap om van bruin, naar ros naar blond te veranderen op een paar maanden tijd, volledig uit zichzelf! :)

  5. Ik kan mij niet meer herinneren wnn ik voor de laatste keer nr de kapper ben geweest, dat is al maanden geleden… Wie is er dan eig de sloor ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>