lilith kondigt de winnaars aan

kalenderblaadje77.jpgAmai, dat was geen gemakkelijke bevalling, kiezen uit al jullie tips. Er zaten geweldig veel leuke tussen, en net zoveel nuttige, en ook nog eens grappige en soms zelfs een beetje rare. Na grondig overleg met de husband en twijfel en dan weer twijfel hebben we dan toch maar de knoop doorgehakt en drie winnaars gekozen. De kans is groot dat sommige mensen vinden dat hun tip nu toch echt wel veul en veule beter was dan de tips die gewonnen hebben, en misschien was dat ook wel zo, maar hoe subjectief kan het zijn hé hastn? Er is in elk geval geen enkele vorm van voortrekking gebeurd, we hebben keihard ons hartje gevolgd.

Hier nog eens de geweldige prijzen.

tftcdag77.jpg

En hier de minstens even geweldige winnaars:

* marieke zegt:

“ik heb deze nog maar 2 keer toegepast maar het werkte iedere keer: als iemand met de hik zit moet je die persoon beloven dat als hij/zij nog eens hikt, een beloning krijgt (een koekje, 5 euro, iets wat die persoon graag zou hebben) en ongelofelijk maar waar, de persoon in kwestie zal niet meer hikken”.

Al uitgetest door lezers, en het schijnt echt te werken. De max.

* Sarah T zegt:

Mega-kleding-tip!

Draag onder witte dingen knalrood ondergoed, dat schijnt niet door! Ge zou het echt niet verwachte, maar tis echt echt waar. Probeer maar eens, een witte t-shirt met daaronder een felrode, effe bh. Ge zult zien da ge’t ni ziet!

Maat, eindelijk van mijn witte bh’s af als ik wit wil dragen. Geweldige tip!

* Madrina zegt:

– Als je een erge keelontsteking hebt, pers dan appelsienen en doe het sap in de ijsblokjesvorm in de diepvriezer. Dan kan je nadien knabbelen op ijsblokjes met sinaasappelsmaak, uitstekend om je keelpijn te verzachten en nog lekker ook.

Voila, simpel, maar goed gevonden. Ik zal het onthouden!

Kunnen de drie winnaars mij hun adres bezorgen via lilith@fromfrats.com? Dan doe ik mijn best om ze zo snel mogelijk tot bij jullie te krijgen.

Niet gewonnen en zin om mij dood te schieten met uw blik? Geen paniek, een klein pimpelmeesje heeft mij verteld dat de kans bestaat dat dit niet de laatste keer was dat er iets te winnen was op TFTC. Volgende keer komt dat allemaal goed.

Reacties

 1. jessie

  Meuh! Kei spijtig zeg…
  Congratz aan de winnaars!
  en ook aan de blogschrijfster, want t was stiekem wel heel leuk om al die tips te ontdekken.

 2. Dedjudeju…jammer, maar ’t zijn inderdaad heel nuttige tips van de winnaars. ‘k Ga het boek dus op mijn kerstlijstje zetten, jawel :)

 3. bvde

  Dat van de hik is echt super. Gisteren getest op mijn dochter! Hahahaha, ze dacht dat ze het gemakkelijkste snoepje ooit verdiend had. Niet dus. Gedaan na 2 hikken.
  De Jani in mij zegt dat wit onder wit een big nono is. Vleeskleur is den truc. Just sayin. Alleen mag je dan nooit iets uitdoen want dat is keimottig. Jani out.

 4. Hoera ség! Zo leuk :-)
  btw @ bvde, zo ne vleeskleurige bh is niet zo goed voor het sexappeal, vind ik… Schoon rood heeft toch net iets meer ;-)

 5. tomadde

  Dat van die hik. Zonet uitgetest in de auto op mede-passagier. Ik geloofde het zelf totaal niet, maar dus écht … 2 keer hikken, ik zeg dat ‘em 5 euro krijgt als hij nog eens hikt … en effectief gedaan met de hik! Fantastisch. De andere 2 in de wagen waren er van overtuigd dat we het afgesproken hadden.

 6. Gefeliciteerd aan de winnaars! K vind dat een leuk idee, eens iets weggeven, misschien doe ik dat ook eens met één van mijn zelfgefabriceerde juwelen!

 7. OH MY GOD, ik heb gewonnen. Ik heb gewonnen. Ik heb gewonnen. En ik zie het nu pas. WOW! Ik ben superblij. Wat zeg ik: ik ben megasuperdeluxefantastisch blij. Ik heb u net een mailtje gestuurd. *glunder glunder* Merci lieve Lilith!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>