lilith loves Spotify

kalenderblaadje89.jpgIk weet het ik weet het, jullie zijn al zevenendertig keer rond de oren geslagen met nieuws over Spotify alhier en Spotify aldaar, maar het moet toch gezegd: Spotify is de max. Voor de iets technischere en intelligentere uitleg is het zoals wel vaker bij Michel te doen, maar echt, al die muziek, te beluisteren op mijn pjoeter en fantastisch gemakkelijk te syncen met mijn telefoon, ik ben daar heel blij mee.

Al vind ik wel dat al mijn maten wat meer playlists openbaar mogen maken. En dat ik wat meer maten kan gebruiken. Zodus zwier ik mijn schijven van de week online, aka de nummers waar ik deze week al het meest naar heb geluisterd. Sommige zijn herontdekkingen, andere nieuwe liefdes, en ik ga hem regelmatig updaten, denk ik. In ruil mogen jullie mij toevoegen, en tippen, en zelf playlists maken zodat al onze oren gevuld raken met machtig mooie muziekjes en de wereld een fijnere plek wordt.

tftcdag89.jpg

Allez hupla, we zijn vertrokken!

Reacties

  1. Veel nieuwigheden voor mij in jouw lijst. Van “Zuster” moet ik altijd bijna wenen. Ik ben ook wel overtuigd van Spotify, maar heb het systeem nog niet helemaal door. Hoe maak je die afspeellijsten?

  2. @Tita: je drukt op het plusje en kan alle liedjes toevoegen die je wil. Als je ze publiek wil maken doe je dat via zo’n dropdownmenu dat openklapt als je er rechts op klikt, en dan kan je ook de link kopiëren en ergens posten, zoals ik hier heb gedaan.

  3. Lindsay

    Ik ben al jààààààren geabonneerd op Spotify (niet in België my ass, gewoon een accountje aanmaken via de Europese site en ’t was gebakken). BEST THING EVER!!! Ik heb al zo veel nieuwe artiesten en nummers ontdekt…

  4. Eum, ik ben al blij dat ik youtube ken en daar mijn lievelingsliedjes kan bekijken! Hetzelfde met twitter, k heb een account maar k weet begot niet wat ik daarmee moet aanvangen. T zullen de grijze hersencellen zijn zeker!

  5. bedankt voor de tip! al 80 nummers beluisterd. ik deed eigenlijk al zoiets via youtube mixes op het werk, maar dit is handiger!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>