lilith boekte een hotel in New York

kalenderblaadje112.jpgEen baby op komst, dat is fijn fijn fijn, maar ik kan niet ontkennen dat ik ook al een paar keer heb gedacht dat mijn leven de komende jaren meer uit tripjes richting zee en Centerparcs zal bestaan dan dat het Australië en Nieuw Zeeland en Tokyo van mijn dromen nog snel in zicht zal komen. En pas op hé, ge krijgt daar zoveel van terug hé, van kindjes, en ik kijk geweldig hard uit naar alles dat ik met dat dekselse kind 1 kan ondernemen, maar ga ik dat globetrotten missen? U-FUCKING-HUH.

Gelukkig valt mijn zwangerschap tot op heden nogal mee, en kots ik mezelf en mijn omgeving niet om de haverklap onder en ben ik al bij al betrekkelijk fit. Fit genoeg om eerst te beginnen nadenken over nog snel een citytripje naar het noorden in januari, misschien voor de laatste keer in een hele tijd, en toen werd het naar een warmer land, en toen keken Youri en ik naar malkander en zeiden wij: “Als we toch over zo’n budget babbelen, dan kan New York eventueel misschien ook?!”. En toen deden we heel impulsief, en boekten wij een hotel in New York, gisteren. En ook een vlucht. En waren wij blij blij blij als een hoop krolse katjes, omdat we dan weer cream cheese bagels kunnen gaan eten in de Pax om de hoek.

tftcdag112_hotel_newyork.jpg

En als je dat aluminiumdingetje open trekt, dan doempt dat gelijk de beesten. <3 Disclaimer: Deze blogpost werd gesponsord door Accor Hotels. Er staat sinds een paar dagen ook een banner op deze site. Dit alles voor een artikel dat binnenkort in Flair staat, waarmee ik centen bij aan het verdienen ben. Alles dat ik verdien gaat naar Music for Life, en binnen een tijdje gaat de banner er weer af.

Dat van New York is keihard waar. <3

Reacties

 1. jessie

  Gelijk heb je! Reizen met kinderen gaat, maar tis minder evident. Dus doen wat je nog kan!

 2. Dat ge groot gelijk hebt! Have fun!
  (En toch zou ik het willen proeberen, dat globetrotten met kind, tegen de tijd dat ik er één heb, natuurlijk .. :)

 3. Lime

  Houdt die gesponsorde post in dat gij daar gratis moogt verblijven? Indien ja, ik wil wel mee zenne :-)

 4. bernadine

  Gelijk heb je Kelly,geniet nog maar van jullie samenzijn met zn tweetjes en van jullie reis,dan kan al jullie aandacht en liefde naar dat kleine hummeltje gaan nadien.
  Ik wens jullie heel veel geluk en liefde in de komende jaren toe.
  bernadine

 5. Ann

  Groot gelijk! Ik wil al zoooooo lang zooooooo graag naar NY, maar met 2 kleine kinders kan dat dus niet zo maar. Hup, ge moest al weg zijn! :-)

 6. Evelien Rutten

  We zijn met Hera ook al gaan citytrippen, naar museums geweest, op restaurant, naar Toscane, Frankrijk… Ge kunt alles doen, alleen niet meer in uw eigen tempo. Mijn ervaring is: als ge het ritme van uw kind respecteert (middagdutjes en zo) blijft het voor jullie alledrie leuk. Wij zijn meestal erg actief in de ochtend. Tegen de middag wil ze 2 uur slapen en dan installeren we ons in een rustig restaurant met terras (waar ze als een engel in de buggy ligt te knorren) en wij kunnen dan eten en lezen. We doen alles traag en betrekken haar echt bij de reis. We tonen haar vanalles, verwonderen ons samen met haar en stoppen al eens bij een speeltuin. Rustig aan, zonder te veel te willen. Wat we gedaan krijgen, is leuk. Als we ergens niet geraakt zijn, tja, volgende keer dan maar. Op die manier is het gezinsleven echt superleuk… Vooral als je je kind er ook van ziet genieten!
  TIP: bugaboo buggy’s kun je volledig horizontaal plooien, dan is het precies een bedje. Zeer handig als je op reis gaat… ;-)

 7. Sara

  Wij zijn ook naar New York geweest toen ik zwanger was (ongeveer 4,5 maand zwanger) 1 tip: heeeeeele goeie schoenen dragen! Want ik was ook heel fit enzo, maar ik had onvoorstelbare last van pijnlijke voetjes in NY (wat meteen een perfect excuus was om enkele nieuw paar schoenen te kopen want afwisseling helpt tegen pijnlijke voeten ;-) )

  En Mallorca lijkt me een ideaal alternatief voor center parcs met kindjes :p

 8. Sara

  Oke, met minder shoppen in gedachten, pakt gewoon 1 heel goei paar mee want veel schoenen kopen is inderdaad niet echt oke dan :)

 9. Mijmer

  NY is goeie keuze, citytrippen met zuigeling lukt maar ik vind het leuker zonder. In Azië en Zuid-Amerika zijn we wel geraakt, rondtrekken met zo’n kind gaat echt prima.

 10. lilith

  Ik ben wel van plan om nog te reizen eens de baby er is, maar ik denk inderdaad dat het toch een compleet andere ervaring zal zijn.

  @Tom: eind januari al. :)

 11. lilith

  @Sara: ik weet niet of de schoenen hier het probleem gaan zijn, maar ik voel sommige dagen wel dat mijn fysieke conditie al dat niet meer is. Buiten adem van trappen en lange afstanden wandelen, maar het hangt precies af van dag per dag.

 12. ik ben naar NY gegaan toen ik 5 maand zwanger was en mijn enige voorzorgsmaatregel was een gangplaats in het vliegtuig zodat ik niemand zou storen als ik naar het WC moest :-)
  en op de planning stond FAO Swartz want daar wou ik absoluut iets voor ons kindje kopen.
  Geniet van jullie reis!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>